maanantai 6. huhtikuuta 2015

Mutiaiset Mainoksissa

Katsellessani erilaisia "unboxing" videoita ja muuta sälää (kuvia jne), olen pistänyt erään asian merkille, asian jota inhoan.

Nimittäin: inhoan sitä, että valkoisten tai "länsimaalaisten" ja myös nykyään aasialaisten, on pakko laittaa joka vitun kuvaan ja kanteen ja ohjekirjan kanteen ym, neekerin tai jonkin muun modernin hittituotteen kuva !!!
Miksi vitussa siinä pitäisi olla neekeri !?!? Esim kännykän tai kannettavan pelikoneen tai printterin tai minkä vain !! miksi sen kanteen ja pakettiin ja ohjekirjaan täytyy vartavasten lisätä MYÖS neekeri tai jokin arabian murjaani tai berbeeri tai jokin ?!?

Halutaanko sillä sanoa, että "tämä käy myös teille, neekerit! jopa te osaatte operoida tätä laitetta!!" vai mitä ?
Minä en tarvitse enkä halua, mihinkään laitteen pakkaukseen tai ohjeisiin minkään vitun kuparikautisen juntin kuvaa !! Haistakoot itseasiassa vitun !!
Paimentakoot niitä vuohiaan sen sijaan, että virnuilisivat meidän teknologiatuotteissamme !

Ei nekään takuulla tulisi ajatelleeksi jos joskus kykenisivät luomaan ja loisivat, jonkin laitteen, että "mutta hei!! tähän pitää sit saada jonkun jauhonaaman lärvä!! ei tätä muuten voi myydä, se ei olisi reilua". Ei.

Yleensä laitteiden pakkauksissa ja muissa -papereissa ja ohjeissa ja muussa oheis-sälässä- on lähinnä kuvia liittyen itse laitteeseen ja sen teknologiaan ja sen sellaiseen, ei niinkään mitään vitun Kumbayaah-galleriaa riemunkirjavista "ihmis"roduista. Ne EI OLE se jutun juju !!

En minä ostaisi esim mitään gps-laitetta tai imuria, koska hei! sen ohjekirjassa on kuvattuna MYÖS neekeri !! eikä se jäisi ostamattakkaan jos murjaania siinä EI olisi. Voin vakuuttaa tämän !

Valkoisilla on vastenmielinen Universalistinen taipumus ulottaa omat asiansa aina koskemaan "meitä"kaikkia. Ja sitten kuten Anglo-Saksonit, he alkavat itsekkin uskoa noita luomiaan kuvajaisia ja luomiinsa hirviöihin ja sitten pelätä niitä !! Hahahahahahaaaaa.
Hymyilevä nekru tai neekerin lapsi, missä vain ohjekirjassa tai mainoksessa tjms vain ärsyttää ja provosoi !!! EI todellakaan myy !! tai vedä minua puoleensa !!

Se työntää minua loitomas. Se(kin) on jo osa tätä kaikkea kyseenalaistamatonta MaMu-Kommunismi-Kollektivismi-Totalitaria propagandaa. Myös näin vakuutellaan Hoi Polloin muuleille, että "katsokaa, tämä kaikki ON JO täällä ja saavutettu ! ME olemme kaikki ystäviä nyt!". Mutta näin EI OLE.

Ja ellen väärin arvaa, aletaan niihin kohta sisällyttää jo apinatkin !! siis Varsinaiset Apinat. Sillä onhan ne "miltei ihmisiä" jo nyt ja siksi iiiiihan yhtä tasa-arvoisia kuin Mekin.
Sillä mitä syytä olisi (ellet ole bigotti!!) jättää apina esim tehosekoittimen ohjekirjan kuvituksesta ulos ? Onko sinulla jotain apinoita vastaan vai ?
Ja pelaahan apinatkin pleikkaria ja "nintsikkaa" siinä missä ihmisetkin, herran tähden ! Täytyyhän Ne nyt SIINÄ asiayhteydessä kuvittaa tai valokuvata !! Ihan sitä varten !! Niinsanotusti "ad hoc".
Ottaa jonkun vitun vuohten kanssa köyrivän vuoristossa asuvan höyrähtäneen ähläminuorukaisen kuva ja sitten tulostaa se siihen Nintendon tjms kylkeen !! koska ....jee !!

Mutta hah, sitten taas toisaalta; nousee poru ja valitus ja tsunami jos lakupekka onkin kuvattuna ihan asiallisesti lakussa !! HAhaha. "Siis järkkyy hei.... siis ...ei neekeriä saa tollalailla pistää lakuun ja pilkata!..hei? arvaa miltä se tuntuu? tykkäisix sä jos sut pistettäisiin lakritsituubin kylkeen noin?!? häh?"

Itseasiassa .....saattaisin tykätä !! Tai sitten en vain välittäisi vittuakaan. Jompi-kumpi.
Sen voi nähkää vielä ymmärtää ja siinä on järkeä ja mikä ehkä tärkeintä: se on hauskaa!! että lakussa on neekeri !! Koska...hahahahaha "ne on molemmat mustia!!...ahahahahahaaaaaaaaaaaaa".

Mutta mitä hevon-helvetin-vittua tekee neekeri jossain korkean teknologian tuotteessa jollaista suurin osa edes valkoisista!! ei osaisi tuosta vain keksiä tai rakentaa ?!? Millä vitun "kredentiaaleilla" on neekeri päässyt moisen vehkeen kylkiäiseksi ?!? Hah ?! / häh ?

On ihan totaalisen yhdentekevää onko kyseisessä laitteessa jotenkin neekeriystävällinen olemus vai ei.
Neekerin ei tarvitse esiintyä niissä eikä ne ansaitse esiintyä niissä, eikä kukaan kaipaa niitä niihin !
Joten.... miksi niitä ON niissä !?!?

Se on kuin jos uuden auton mukana tulisi jotkin hienot kuvitetut ohjeet kuten jossain ...pelikoneessa kai tai jotain, ja niissä olisi joku hymyilevä kolmannen maailman yksijalkainen vitun rampa ! Jokin vanha ja kuiva, hymyilevä "Viisas kuin Buddha" hinduapina, keppiin nojaten, vaipoissaan ja turbaanissaan.
Mitä vitun tekemistä sillä ON tuon auton kanssa ?!?! ?!?!? ? !?!?!! !?! ?! ?! ?!?! ?!? !?! ?!!?!?!?!?!?!!!
Tai jos lentokoneen esitteessä olisi pommi !! Helvetti !! se kone saattaisi lähteä takaisin telakalle.

Neekerit kuuluu ruohotasangolle ja hiekalle ja viidakkoon ja punaiseen mutaan, ei mihinkään teknologisen lännen tuotteiden kuvituksiin. Ja ählämi kuuluu vuoristoon ja luoliin ja aavikoille ja kylmille aavikoille, ei valkoisten teknologian mainoskasvoksi.
Niihin kuuluu lähinnä toisia valkoisia ! Ja ehkäpä suht rumia sellaisia, ainakin jos tuotteiden varsinaiset TEKIJÄT olisi niissä kuvitettuna !! Sus siunakkoon !! se saattaisi olla kamalaa, kuin Per Looks !

Ja sama juttu on kaikkien, KAIKKIEN, vitun Opistojen ja Koulujen "prosyyrien" kanssa !! Vittu !!
Työntäkää nyt jo perkele vittuun niistä ne kaikki saatanan Mainoskasvoneekerit !! Jotka on niissä vain ja ainoastaan täyttämässä EU-Lain vaatimaa Muukalaiskiintiötä tai MaMukiintiötä tai Neekerikiintiötä, tai miten sen nyt ilmaisee.

Kysykää vaikka itseltänne, että : miksi vitussa kukaan, yksikään, valkoinen haluaisi (siis haluaisi !) tulla kouluun jossa ON neekereitä ?! ?Ja joka vielä MAINOSTAA saatana sitä, ikäänkuin jonain hyvänä asiana ?!?
Anteeksi ..mutta.. eikö se ole kuin pitseria joka mainostaisi, että "Mamma Miia, tutti frutti, tule meille - meillä on rottia !" ?!?!

Liity opistoomme, saatat saada ebolan !! ja kupan ....jaaa ehkä vielä punataudin ja mikset myyräkuumeenkin (ja puukosta! tietenkin) ?! Liitythän jo joukkoomme ?! Liity !! (pliis ?).

Eikö ne kaikki neekerit ja muut "värilliset" pitäisi pikemminkin PIILOTTAA kuin laittaa saatana ihmisiä hätistämään, perkele, mainosten etusivulle !!

Koska "kaikki" pitää ottaa mukaan ja laskea leikkiin mukaan ja niin ees päin, täytyy ennenpitkää ottaa mainoksiin mukaan myös deekut ja hampuusit ja narkkarit ja muut vitun kahelit tuolta kaduilta ja kaatopaikoilta.

Ja tietenkin myös vammaiset. Joita tosin ei saa sanoa "vammaisiksi". Ei siksi, etteikö se olisi juuri sitä mitä he OVAT, mutta siksi, että se on juuri sitä mitä he OVAT !!

Enkä nyt tarkoita olla mikään vitun "Aberkombie ja Fits" mutta..... ehkä tämä vähän sinne päin ON.
Vain riittävän miellyttäviä lärviä kiitos. Ei siis mitään tällaista....


" Well hello there... "


Tai olisi pitänyt ehkä kirjoittaa "for your eyes only" !

No, mutta jokatapauksessa... (kuva on aikoinaan naurunappulasta löydetty, ei minun tekosiani).
Jaa no, siinähän lukeekin tuo "naurunappula" ...katoppa perkele. No, kun jo kirjoitin tuon tuossa yllä niin olkoon. Ei jää ainakaan epäselväksi mistä kuva on. Paitsi jos tätä lukee joku sokea...

Haista paska...

No niin...eniwei, voisitteko siis lopettaa. Lakata pistämästä kaikkia "eksoottisia" ja väriseviä, murjaaneja kaikkiin vitun tuotepakkauksiinkin !?
Jollei anglot ja kasaarit olisi niitä väkisin, tukasta raahanneet, pois sieltä vitun viidakosta ja aavikolta, eläisi ne täiset apinat edelleen siellä !! ja söisivät toistensa täit ja ulosteet ja keittäisivät vastasyntyneet ja ulosteet ja söisivät sitten NE!! ja murhaisivat ja raiskaisivat kaiken minkä voivat ja sitten palvoisivat jotain vitun versiota Lusiferista yms paskaa. Ja tuijottaisivat epäuskoisina jopa valkoisten purjelaivoja !! puuta saatana !! väännettynä laivan muotoon !! houlii fak !! ja vittu vielä kangastakin !?!? waaaauuuu.


Ei ole mitään todellista syytä pistää neekeriä ym, mihinkään kuvitukseen ellei se sitten ole "loukkaavaa" ja täten SEN olisi oltava lähes pakollista, eikä liioin ottaa neekeriä mukaan valkoisten elokuviin ja TV:hen yms. Jos ne ei pysty ja kykene itse keksimään valokuvaa ja elokuvaa ja TV:tä ja näyttelemistä ja teatteria ja sanaa "viihde" yms, niin niiden ei tarvi olla asiain^  kanssa missään tekemisissä.Tämän pituinen tämä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti