perjantai 17. huhtikuuta 2015

Petterin Asemiesrooli

En nyt tarkoita olla samanlainen vitun vinkuja ja valittaja kuin iltalehden kommentoijat, mutta : http://www.iltalehti.fi/viihde/2015041619529789_vi.shtml tuosta aiheesta.

NYT kun Haliwuudin aika alkaa jo olla ihan oikeasti ohi!! ja kaikkea myydään ja puretaan ja minimoidaan ja siirretään nettiin ja Kanadaan (ihan oikeasti siis) ja jengi käy epätoivoiseksi, niin NYT!! sitten, yht´äkkiä kelpaa jopa suomalaisetkin.

Petteri luultavasti esittää jotain vitun kierosilmäistä yhdentekevää vitun lankkumaista gangsterirottaa jota Sean Jutku Penn pieksee kuin kilon  pihviä ja joka heitetään sen jälkeen nurkkaan kuin käytetty sukka. Ja TÄSTÄ !! suomi juhlii ja on mielissään !??!
Hakisitte edes tuota oman-arvon-tuntoa ...vaikka edes..naisesta? tai kissasta tai jostain ! Mutta EI Haliwuudista.

Sama juttu kuin Deivid Hässlhoffin hevonpaskashoussa. Nyt kun mitään muutakaan ei oikein ole enää tarjolla, jollei halua iskeä muniaan kaiteeseen ja filmata sitä juutuubiin, niin NYT sitä sitten tullaan ja mennään, pitkin ja poikin palloa, erilaisten vitun kissanristiäisten perässä ja ollaan niiiiiiin hyvää pataa kuin vain suinkin mahdollista mm suomijunttien kanssa !!!
Vaikka vaikeaahan tuosta valittaakkaan on, ja onhan se ihan kiehtova shou... mutta ; suomalaiset ei ansaitse sitä !!! eikä saamaansa huomiota. Mutta siitä ehkä lisää erillisessä kirjoituksessa (jollei tähänastiset jo riitä valaisemaan sen syitä).

No, mutta eniwei.
Onhan se... ainakin uljaat arvosanat ansainnut, tuo Sean "minulla on edelleen jotain vitun väliä" Pennin JA Peter Franzenin Mestaritoes "The Gunman".

http://www.rottentomatoes.com/m/the_gunman_2015/Peter Franzen.

No....toivotaan onnea ja menestystä Petterin Haliwuud-uralle, esittäessään niinkin moninaisia rooleja kuin ryssäläinen ruumis ja ...määrittelemätön, ryssäläinen gangsteri, ja ehkä sellaisen ruumis.....


Onnea.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti