torstai 29. syyskuuta 2022

Englannin rauniot

 https://www.youtube.com/watch?v=zs4d9iDnEds&ab_channel=PaulJosephWatson



Ei tätä voisi edes keksiä. Jumalauta vitun typerät typerät kytät saatana. Jos teillä Tavallisilla Ihmisillä™ on vieläkin(!!) jotain, MITÄÄN, epäilyksiä kyttien legendaarisesta hypertyperyydestä niin tuon videon jälkeen ei ole. Ei ainakaan jos daijussasi on jotain muuta kuin kusista sahanpurua, ja sangen monilla se valitettavasti ON sitä. Mutta kuitenkin.

Hahahaa...en tiedä kyllä ärtyäkkö vai nauraa, tuo on jo kaiken surrealistisen absurdin megakyttäyden ja imelän infantilisoivan supertyperyyden ja Orwellin ja alistuksen ja kyykytyksen ja rienan ja pahuuden ja imbesilliyden ja tussuaivoisuudenkin tuollapuolen. Jopa kyttien omassa MEGAoksettavassa jäykkäniskaisen hypertyperässä ultraerehtyneessä syntisessä Satanistisessa maailmassa.. tuo on melko vitun kaikkea edellämainittua.

Ja näette kai kyttäin ruumiinkielestä ja eleistä ja ilmeistä että niissä JOKIN osa kyllä TIETÄÄ vallan mainiosti itsekin, mutta se häiriintyneen mielisairaan kusipään kiusaajan paskahousun älykääpiöosa vain vie vallan ja jatkaa vääryyden tekemistä vaikka MIKÄ olisi.

Kytät on paskahousuisia mielenvikaisia kiusaajia, siinä KAIKKI.

K A I K K I muu on teidän Tavallisten™ kesyjen sisäihmisten pehmeässä pelkurin paskapäässä.


Eniwei, en voinut katsoa tuosta äänillä kuin pienen osan ja meinasin ampua kytät jo tästä ruudun läpi. Jumalauta jos tästä käsin voisi käydä käsiksi !!...




P.s kuten NÄETTE jos näette mitään ylipäätään, kytät LUO "Kaaosta ja Anarkiaa" ^.

Kuten AINA ja kaikkialla.

Mutta teidäthän on koulutettu ja ehdollistettu olemaan muun muassa sekin näkemättä joten en tiä.. katsokaa ehkä muutama kerta tuo filmi ?


VITTU mitä saatanan älykääpiöitä imbessillejä, verta nenästään kerjääviä ABSOLUUTTISIA kusipäitä. En tiedä millä kielellä ja sanoilla ilmaista tunteeni jne mutta toivon näiden antavan edes jonkinlaisen kaukaisen kuvajaisen.

Vitun pomppivat Perkeleen älykääpiöt vitun marakatit.




#kytätlinnaan

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti