maanantai 26. syyskuuta 2022

"Näkökulma" ryssistä

 https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/a1e70b8f-f6a2-4241-bbfa-91981c87cc5f


Siinä on ihan wanhan ajan valhetelijamedialta suht hyväkin kirjoitus. Kommenteissa on pari hyvääkin, kuten esim ..

"Aivan kuten koronankin suhteen hallituksemme toiminta on hidasta, epämääräistä, epäjohdonmukaista ja yleisvaltaisesti määrätiedotonta koheltamista. Jotkut näkevät tilanteen ja vaativat toimia, kun taas jotkut tuijottavat byrokratiaa ja jotain kansainvälisiä artikloja turvapaikoista, joita eivät puoletkaan Euroopan maista enää noudata, kun ymmärtävät kokonaisvaltaisen tilanteen muuttuneen. Menee useampi kuukausi ennen kuin joku yhteinen linja on saavutettu ja toimet ovat ajantasaisia. Silloin jo voidaan jälkiviisaina todeta, että toimet olisi pitänyt tehdä kuukausia sitten, eli nyt. Eduskuntavaalitkin ovat jo puolen vuoden päästä, sinne on erittäin vaarallista jättää tällaisia suuria päätöksiä."


Jne. Mutta en voi kuin ihmetellä TODELLA tuota suomalaisten(!!) outoa tahmeaa ja hidasta ryssän vastaista reagointia, ja vielä vähemmän ryssien nuolijoita ja tukijoita !! Jumalauta helvetin älykääpiöt, ne on RYSSIÄ !!

Nämä Saatanan barbaarit on niitä SAMOJA kusipäisiä koiranpaskoja arojen ja tundran naurettavan primitiivisiä kovakouraisia kyvyttömiä ja sieluttomia ja lahjattomia aliapinaimbessillejä jotka murhasivat MEIDÄN omia isoisovanhempia tuossa juuri joku aika sitten, ja yritti musertaa koko suomen ja vallata itselleen. Ne ei ANSAITSE kilin vittua MITÄÄN sympatiaa, ne on KAIKKI samaa paskaa. Minulla ei ole mitään sympatiaa yhtäkään VITUN RYSSÄÄ kohtaan, maatukoot sinne vitun kuvottavaan Saatanan absurdin iljettävään vitun tunkioonsa.

Kyseiset madot tulisi HETI häätää ja niin totaalisesti kuin mahdollista, KAIKKIALTA. Ei vain suomesta.

Ällöttävä rotu, ällöttävä maa, ällöttävä kieli, ällöttävä kokonaan kaikkineen, nyt ja AINA.


Amen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti