perjantai 2. syyskuuta 2022

Ukraina & öljy ym

 https://www.youtube.com/watch?v=rexlF27PmyQ&ab_channel=PaulJosephWatson




Vai niin, taaskin.


Eli olisivat saaneet edes jonkinlaisen rauhan Ukrainaan jo huhtikuussa MUTTA tuo keskiaikaisen äykääpiön totaalitollon pölvästin näköinen ja joltain vitun kellarissa kyylävältä vapaamuurarisammakolta kuullostava vitun kuvottava kammotus kävi oikein henkilökohtaisesti paikanpäällä SABOTOIMASSA koko jutun. Kiitti !

Ja on muuten aika tuntuva sähkölasku tuo 9800 ja risat €uroa !! Se pitäisi änkeä suoraa mm ^ tuon pölvästin rumiluksen perseeseen. Ei siis Paulin.


Ja KATSOKAA sitä ihan lopussaolevaa jotain muistaakseni Saksalaista "poliitikkoa". MINUN joka NÄKEE ja on AINA NÄHNYT, ei tarvitse kuin NÄHDÄ se Saatanan saasta ja katsoa sen rumuutta noin sekunti, ja minä tiedän minkä (demoni) kanssa olen tekemisissä, mutta ilmeisesti Te Muut™ ...en tiä, ette kai sitten näe. Te yritätte ymmärtää ja nähdä jotain mitä EI OLE, eli "nähdä hänessä kaiken parhaan ja jotain hyvää" jne. Teillä on pää perseessänne ja lobotomisoitu pää onkin.



Hui helvetti. VAIN byrokraatti tai "poliitikko" VOI olla noin groteskin karmivan kuvottavan ÄRSYTTÄVÄN provosoivan mutatoituneen häijyn super susiruma. Ja sen pitäisi terveille ihmisille KERTOA jotakin.



Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti