lauantai 3. syyskuuta 2022

3 linkkiä

 3 linkkiä.


1. https://oikeamedia.com/o1-186709

Katsoin piiiiiiiiiiitkästä aikaa eilen, tuubin suosituksesta, Dim Fuulin suoraa lähetystä ja siinä se kakaisi suustaan että "Bidee on luultavasti pedofiili ja hyväksikäyttänyt sitä poikaansa.." ja ...näin se muuten luultavasti ONKIN. Miksen tullut itse ajatelleeksi, toisaalta en ole niin keskittynyt kyseiseen muulinpaskaan mutta sehän on ihan selvää nyt kun tuon kuulin sanottavan. Siksi se on seonnut ja nappailee mitä lie kokaiineja yms. Se poikansa.

Ja hienoa nähdä että "trendaavia häshstäggejä" on vihdoin oikeilla sanoilla eli demoninen ja satanistinen jne.

Ja eittämättä mielipuolinen puhe mutten its ole kiinnostunut, minua ei kiinnosta kilin helvettiä mitä "poliitikot" puhuu, enkä ymmärrä miksi KETÄÄN kiinnostaa, mutta tyhmiähän te kaikki olette joten se selittänee sen.


2. https://oikeamedia.com/o1-186706


Noinhan se on ^ mutta älä suotta käytä tuollaisia tolloja töksähtäviä "anglismeja" kuten "ignorateiksi". Se ei toimi ja on vain ylimääräistä ja tyhmää. Sen kun käytät finuiittikieltä ja käsitettä "tietämätön".

Ja "valtion tehtävä" on alistaa "Kansa™" väkivallan ja pakotuksen alaiseksi, ja komennella sitä syyttä suotta ympäriinsä ikuisesti ja viedä siltä ihan tasan kaikki. Siinä on eksklusiivisesti "valtion" "työ".


3. http://funtsittavaa.blogspot.com/2022/09/globalistien-kulttuurisota.html


Ja kun kerran tuon ^ näin niin laitetaan sekin samalla tähän. Ei mitään mullistavaa ja tuo tyyppi on juuri niitä jästipäitä lipunheiluttajia jotka ei näe ettei OLE mitään "Hyvää Valtiota" tai Hyviä Instituutioita, ne ITSE ovat se ONGELMA. Niiden OLEMASSAOLO.

Ei OLE OLEMASSA mitään "oikeanlaista reformia" muuta kuin tuikata ne tuleen ja haihtua neljään tuleen.


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti