torstai 15. syyskuuta 2022

Katsokaa ..propagandaa

KATSOKAA TÄMÄ !


Nyt on hyvä jakso Paul Zouseffia. 


https://www.youtube.com/watch?v=joaed2Yn87o&ab_channel=PaulJosephWatson


Siinä sitä on. LEVITTÄKÄÄ kaikkialle tuo ja kaikki maailman vittupää-vasurit ja mielikuvitus / neekeriystävänsäkin, KATSOKAA tuo ja sisäistäkää tieto.


Tuota se on ollut aikalailla koko ajan, ihan ihka oikeaa "aivopesua" ja ehdollistamista ja "behaviourismia" yms Luciferiaanista alkeellista alhaista mulkkua noidanpaskaa. Minulle ei mitään uutta mutta hienoa saada jotain tuollaistakin videomuodossa joskus nähdä.

Ei voi kuin ihmetellä ihan todella ja aidosti, kuinka nyrkkiä naamaan "hienovaraista" tuo kaikki on, kuinka vitun puupäisen myötähävettävän yksinkertaisen läpikotaisen läpinäkyvää ja ennustettavissaolevaa ja idioottimaisen yksinkertaista tuo kaikki demonivasurien / "illuminaatin" / syvän valtion rimpuilu on. VITTU TE OLETTE NAURETTAVIA jumalauta vittu saatana.

LOPETTAKAA tuo paska.


Ehkä te hämäätte jotain wanhoja mummuja sillä, muttette ketään paskankaan väärtiä / muuta.



Vitun juutalaiset saatana.


Eniwei, en ymmärrä miksi kukaan katsoo TV:tä enää nykyään muutenkaan ylipäätään, kaikki siellä on niin puuduttavan järkyttävää pinnallista muovista sanitoitua juuri tuollaista ^^ superkontrolloitua sielutonta(!) pahuuden roskaa että sitä ihan oikeasti ON vaikea uskoa edes todeksi. Se kaikki on kuin eilispäivän haliwuud elokuvista joku sellainen osio jossa tehtiin PILAA tulevaisuudesta ja sen "Orwelliaanisesta" nynnyydestä ja tukehduttavasta totaalikontrolli MEGAkyttävaltiosta joka on periaatteessa vain yksi suuri keskitysleiri / vankila... se ei todellakaan naurata nähdä sen TOTEUTUNEEN.

Ja ymmärtäkää että nykyskidit ei NÄE tätä, niille tämä kaikki on vain  "normaalia". Ne jos ketkä on sammakoita jotka kiehuu hissukseen........ kuoliaaksi.



Ei kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti