keskiviikko 7. syyskuuta 2022

Kaaos Euroopassa

 https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/d6461d22-679c-413b-90b0-01ad654d9ef3


Jees, toi on noin, se on totta. Eurooppa ON JO  aikamoisessa kaaoksessa, ihan jo silkkojen Maahanmuuttaja™ massojen takia ja kanssa eikä siihen tarvittaisi enää YHTÄÄN MITÄÄN muuta, mutta sitten vielä vihreiden sabotaasikommunistien ultrakusipinen ja ilkeä sota omiaan vastaan niin ...no kaaoshan se on. Ja tälläkertaa "shitti" on menossa melko "riiliin" suuntaan. Kaikkien enimmäkseen lähinnä vain kai hymisten. Hymistellen. Jopa.


Mutta tuosta sellainen huomio että tätä ei aiheuttanut korona tai mikään helvetin, lähinnä kuvitteellinen, "ilmastomuutos"  saati sen katastroofi, mutta VALTIO. Eli "poliitikot ja politiikka" ja niitä TOTTELEVAT Kansalaiset™. Kuten AINA ja KAIKEN. TE aiheutatte ne, ei ne tyhjiössä ja yksin ja itsestään vain tapahdu, TE teette niitä.

Vitun kusipäät mulkut.


Ja toisekseen, tuo loppu tuossa.. ei EeUu valmistele mitään "historiallista väliintuloa", poliitikot öljyää ja rasvoo / -vaa suomalaisten paskareikiä valmiiksi ottamaan EeUun mulkvistit taas syyyyvälle sisäänsä käskemään ja sanelemaan ja tuo myös tarkoittaa että ME saamme sen kunnian ja kiitollisen ihanan autuuden, TAAS, osaksemme että SAAMME maksaa noiden Italia(jurottien) työttömien elämän ja laskut. Sitä se TARKOITTAA.

Se tarkoittaa lisää rahaa meiltä ===> Italialle ja Italiaan, sitä se tarkoittaa.

Eikä siinä ole MITÄÄN historiallista, niinkuin tuossa tunkkaisessa myyrärottalaumassa joita "byrokraateiksi" kutsutaan, ei ole ikinä muutenkaan. Ne ovat ihmisistä säälittävimpiä ja vähäpätöisimpiä ja alhaisimpia ja moraalittomimpia ja mitättömimpiä ja pahimpia ja mulkuimpia ja RUMIMPIA.

Haitallisia loisia.


Mutta sellaista hyvääkin sentään että ymmärtääkseni suomaliassa on otettu osaksi sähköverkkoa se joku Olkiluodon yksi osahaara ja myös Saksa joutui ottautumaan snadisti järjellisemmäksi ja ottaa takaisin käyttöön ihan sitä itseään eli Ydinvoimaa !


Hahaa, mainiota. Vihersabotaasi ja valkoisen tekeminen neekeriksi ja naittaminen ja ristiinsiittäminen niiden eläinten kanssa ja kera ja seassa saa nyt ottaa takapakkia. Luci täti syö nyt ITSE hetken taas omaa sontaansa. Parahtaakseen Sietämättömästä Tuskasta taas kohta. HETI kun "säät sallii".


Vitun apina(t) saatana.




Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti