perjantai 23. syyskuuta 2022

PeiPäl yms

 https://www.youtube.com/watch?v=f9pax2bNKT0&ab_channel=AnythingGoes




Huoohh.. ei vittu saatana. Yksi musertava uutinen toinen toisensa perään kuten aina. Ja se on niiden idea ja tarkoituskin, mutta eniwei. Täytyy totisesti välttä PayPalia täst´edes ja olla HYVIN tarkka siitä mitä ja ketä tukee.

Ja kumpa ihmiset tajuaisivat ettei tuo ole mitään liioittelua mitä Paul ^ sanoo. SE nimenomaan ON se idea ja pyrkimys, musertaa ihmiselämä an sich, eritoten meiltä vaaleilta ja miehiltä jne ja minunlaisiltani liian älykkäiltä ja jotka ovat syntyneet Heränneinä. Minä en ikinä ollut tyhmä alunperinkään. Minä olen valtion ja lain vihollinen numero 1. Ihan kuten Jeshuakin sekä eläessään että yhä edelleen "haamuna".

Jos Te Kaikki voisitte snaijata tämän kaiken ja NOPEASTI niin...olisi aika hyvä.


HUOMATKAA "oikurit" myös miten vasurit ajaa aivan absoluuttisen päähänpinttymän ajamana kiihkomielisesti ja päämäärätietoisesti ja heltymättä Omia Tavoitteitaan™ jotka siis ovat samoja tavoitteita kuin KAIKKIEN kyttien ja poliitikoiden ja valtioidenkin yms, byrokraattien, eli vangita ja/tai mitätöidä ja alistaa tai tappaa meidät EI-valtiolaiset. TÄMÄ yksin on asian TOTUUS, mutta leiki tyhmää jos haluat ja se sinua lohduttaa. Kaikilla valitettavasti ON lupa olla tyhmä.

Ja muistutan myös että kuten kirjoitin joku aika takaperin, se joku kuolemanlähikokemustapaus...siinä sille oli näytetty tätä meidän ulottuvuuden lähitulevaisuutta muistaakseni vuoteen 2070 asti ja sehän sanoi että niinkin pian kuin 2024 käteisestä luovutaan (muistaakseni globaalisti) ja tämä antaa niille kusiaisille vaaaaltavan paljon valtaa eli se mikä kiinan kommarinpaskatunkiolla on ollut jo arkea jonkun aikaa tulee tännekin mutta vielä pahemmin. Joka mainittakoon MUISTUTTAA aika helvetisti Raamatun "Pedon Merkkiä".


Mutta hay... "sattumaahan se vain on !" ja näin.


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti