torstai 29. syyskuuta 2022

Uutisia

Joka kai ihmiskielellä tarkoittaa "uusia tietoja maailmasta sinulle".

Eniwei.


Syntyi vihreä koira. 


Joku ruma läski tyhmä vittupäinen komenteleva ääliöämmä pyörtyi sölköttäessään muille ihmisille miten HÄN haluaa HEIDÄN (meidän) elävän. Kenties se niin turvallinen koronarokote ? TAAS.


Ryssät ilmeisesti sabotoi itse oman pierukaasutuubinsa ja esittää nyt "aidosti pöllämystyneen hämmennyksen vallassa olevan pökrääntyneen yllättynyttä" ja ihmettelee kaikkien muidenkin kanssa lattialle ilmennytta kakkakasaa. On se kyllä mysteeri... 

Sangen useillahan meistä toki ON laitteet ja mahdollisuus käydä merenpohjassa tuosta vain, räjäyttämässä joku melko iso ja jykevä kaasutuubi esim. En muuten tiä... vois viikonloppuna muuten ehkä katsoa !? Täytyy tsiigata jos kävis nappaan poikki jonkin tuubin jossakin. 


Norjalainen hiihtäjätär nähty Hellsingissä. (Hah hah haa, minä olenkin jo piilossa).

Ryssäläiset rotat pakenee nyt sankoin juopunein laatuun kykenemättömin joukoin..suomeen. HAhahaa... ai vittu soikoon, mitä Historian ..ironiaa kai tjns. Suksikoot ryssälle.

"Sebua" tinttasi joku idiootti likka pikkuruisella naaraan nyrkillään leuattomaan tiäkkönää.. Oululaiseen naamaan.

7 koiraa juossut ryssälle. Siis "rajan" yli. Onneksi istuin nähdessäin tuon otsikon. JumaLAUTA !

Joku idiootti käytti steroideja ja muuttui kuin joksikin Bätmänin vihollishahmoksi ja "varoittaa nyt muita". Kuten kaikki IDIOOTIT tehyään jotain yksinkeraista ja aivan hämmästyttävän idioottimaista. Kuten hypättyään kerrostalon katolta roskalavalle tai syötyään myrkyllisiä sieniä tai ..en tiä.. ehkä käytettyään "roideja".

Idiootit.


Bideen piereskelevää paskovaa valehtelevaa tyhjyyteenheiluttavaa ruumista animoidaan ja esitellään yhä edelleen "Yhdysvaltain Presidenttinä™". Mumisevaa ruumista. Se on kai muuten ihan ihka aito zombi ! Amerikalla on Zombi Kuningas ? (Aika khuulia kun aattelee asian noin).

Sitä usein nähdäkseni esitellään ja kuvataan sellaisessa "Hhmmm.." mietteliäässä asennossa profiilista, sivusta, kuten kuuluisa "Ajatteleva Mies" taideteos. Minä luulen että se on kuolonkankeana de facto jähmettynyt siihen asentoon. Ehkä se on myös sellaisella savenvalajan alustalla jota voi pyöritellä, vimmatustikin, ja sitä kuvataan vain hieman eri kulmista ja eri valaistuksella. Ja tämä kai näyttää kaikista lobotomisoiduista imbessilleistä / vasemmistokommunisteista ihan "hirveen viisaalta".

Se näyttää ihan hirveen HIRVEELTÄ. Kuten vasuritkin yleensä.


Siitä kuolleesta "iskelmälaulajasta" on tehty ihan kamala ja naurettava ruma patsas. "Kuin kirveellä veistetty" mutta ilmeisesti moottorisahalla ja naisen tekemä.

Se on naurettava tönkkö mittasuhteeton osaamaton kädetön lahjaton tönkkö, sanoinko jo "tönkkö"?, kammottava puiseva (puinen?)  mitätön vitun "arkinen" rumilus.

Hemmetin onnistunut ja ällistyttävän realistinen kuvaus. Kuin yx-yhteen sen äijän itsensä kanssa.

Suomeen änkenyt jo "YLI 40.000 ryssää" mutta "tilanne on hallinnassa". Jollakin jossakin jotenkin ..äläkää miettikö sen pidemmälle.

Ahven sai omituisen seuraajan.


Jne. Ja hurrikaani taas  Amerikassa, pyyhki parhaillaan yhden juutuubtyypin yli mitä olen seuraillut jo ehkä vuoden tai pari. Mutta nyt läppäsin striiminsä seis kun se vitun vekru alkoi mankua jonkun toisen pelaajan vitun käyttäjänimestä ja RAPORTOI sen pelin sisäisille "auktoriteeteille" kuin oikeaoppinen pikku rotta. Vittu suksikoon vittuun vitun paskamato.


Kiitti.


 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti