perjantai 23. syyskuuta 2022

Muukerit

 https://fi.nordicbuddies.com/collections/the-magic-collection


Jos jaksaisin niin kaivaisin tähän esiin jonkunlaisen "sydämmenmurtuma" giffin mutten jaksa. Mutta VITTU että sainpahan annoksen demoralisaatiota mennessäni tuollekin sivulle ^. Huh helvetti. HYI VITTU !! HÄVETKÄÄ ja haistakaa vittu ja paska ja en tiedä mitä muuta sanoa saatanan apinanpaskaläjät. Vitun kommunistimulkut

En vaivaudu etsimään sen kummemmin tietoa kyseisestä vitun "upeasta, monilahjakkuudesta" mutta eiköhän se tuo kuvan nekrupaska ole. NEEKERI.

Eli ovat menneet tahrimaan MUUMIT(!!)  nekrulla. Tämä on niin totaalinen häväistys että ...sanotaan sanojani säästellen ja nätisti, että "tuo paskasakki tulisi abaut teloittaa".

Tässä on annos tätä kulttuurikommunistiMarxisti paskarottamädätystä. Hyi helvetin vittu. Minä ihan petyin, tulin yhtä surulliseksi kuin vihaiseksikin ja hei, voitte totisesti olla ottamatta minu rahojani ainakaan. Piti ehkä tilata pari tuotetta mutta jääkin tästedes hyllyyn. Te voitte siellä keskenänne haistellessanne toistenne typeriä tympeitä pieruja sitten kutsua minua esim "mielensäpahoittajaksi" tai joksikin yhtä kekseliääksi, junou, kunhan keksitte jonkunlaisen jonkun, jottei TEISSÄ olisi MITÄÄN, minkäänlaista, syytä. On ihan OK antaa myös mm Tuuven perintö vain jollekin alkeelliselle alhaiselle vitun "alkumiehelle", Afrikan primitiivi apina-ihmis neekerille koska se ei ITSE pysty mihinkään niin se tarvitsee TEIDÄT... junou ?.. Tasavertaiset™ auttamaan itseään ja päästämään sisään aivan K A I K K E E N mitä valkoisilla on tarjolla ja joka-vitun-ikiseen asiaan mukaan ja mitä kaikkea. Miksette tarjoa samantien suihinottoa ja käteevetoa ja tuhannen taalan seteleitä sille ? Ja KAIKILLE nekruille ! Hiphei ja jihuuuuuuuu.


Vitun läskipäät paskamadot. PALAKAA Helvetissä vitun vittupäät. Apinat.


Haistakaa vittu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti