torstai 15. syyskuuta 2022

Britti kuninkaallisten rahat

 https://www.youtube.com/watch?v=4pUUSyYON2c&ab_channel=SorelleAmoreFinance


Siinä se taas on ja oli ja tuli, yllättys yllätys, "..heitä ei voida syyttää mistään rikoksesta tai pidättää.." ja mitä vielä, "omistavat" abaut KAIKEN planeetan maan tjns. HAhahahaa.. kristus vittu ihmiset HERÄTKÄÄ !!


Tuo on SAATANAN lapsikatrasta KAIKKI nuo muiden elämää määräilevät vitun KUSIPÄÄT. Ne EI OLE mitään vitun ihmisjumalia, saatanan idolinpalvoja pakanatollot, vaan yksinkertaisesti alkeellisen alhaisia opportunistisia superhäikäilemättömiä rikollisia pohjan liejukonnia. Mafiosoja jne.


Voisiko sitä enää tuon selvemmäksi tehdäkään itse asiassa kuin "Rahamuija" tuossa videollaan tekee. Tuo kaiki on TEATTERIA tyhmille ja herkkäuskoisille ja absoluuttinen etatismin / statismin  ja toteeminpalvonnan ja henkilökultin ja ihan vain kultin, multihuipentuma.


Absoluuttisen oksettavaa.


KAIKKI tuo piti LOPULLISESTI KADOTA Jeshuan myötä,  mutta koska ihmiset ovat paljon paaaljon rakastuneempia Saatanaan kuin Jumalaan, valitsi SUURIN OSA apinakuntaa sen, sen sijaan että olisivat edenneet henkisessä kasvussaan ja ymmärtäneet vihdoinkin jostakin jotakin.




Kerran apina.. aina apina.









P.s ja apinasta puheenollen, tuli mieleeni, että luoja paratkoon nyt kun tuo vitun tunkkainen tollo  tenunenä imbessilli on jumalauta jokin vitun "kuningas" !! Ei hevon helvetti sentään. Se on ihan yhtä tyhmä kuin naurettavan ja myötähävettävän rumakin, ja ilmeisesti se vouhkaa kaikessa vihervasuriudessa ihan kybällä mukana.. eli ei mitään hyvää seuraa tuostakaan.


P.s 2 KATSOKAA niitä "kuninkaallisten" lärvejä, ahahahaa...hyi vittu. Siinä ollaan jo melko lähellä legendaarista "Per-Looks" galleriaa eli absoluuttista kauhukabinettia. Hirviöiden Pantheoonia.


Järkkyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti