perjantai 30. syyskuuta 2022

Sähkökriisi

 KauppaLehtiLinkki


Kiva.


Kiitti vitusti taas tästäkin vitun ääliöt idiootit. Mitä jos olisitte EDES ymmärtäneet kuunnella minunlaisiani jotka vuodesta toiseen kuuluttaa OMAVARAISUUTTA ja varautumista siihen ja tähän, mutta kun vittu ei nin ei.


Ei kannattaisi ehkä tuhlailla rahojamme, jotka eivät ole TEILLE tuhlattavaksi ylipäätään vitun mulkut, mihinkään helvetin vitun myötähävettäviin perkeleen kaarnaveneisiin ja koodaribusseihin joillekin vitun mutapaakkupäisille legohampaisille hirnuville Jurakautisille perkeleen vitun neekereille, jotka ei ymmärrä niistä sen enemää kuin kissa hiukkaskiihdyttimestä tai koira koripallosta tai madot He-Mänistä. Mutta juuri NIIHINHÄN sitä hynää vain riittelee jatkuvasti, ja yhä useampaan "julkisen puolen" loiseen ja apulaisen avustajaan ja mihin vain kunhan se EI tee mitään TUOTTAVAA ja yleishyödyllistä. Saatanan kusipäät lapamadot.

Vittu teidät tulisi ampua VIIPYMÄTTÄ.



HUOMATKAA, p.s,  "äänestävät" vitun lammasidiootit että tämä on POLIITIKKOJEN TAHALLAAN ja ÄLYKÄÄPIÖYTTÄÄN aiheuttama asia jonka EI OLISI tarvinnut toteutua, mutta kun on idiootti kusipää kiipijä pskopaatti ja loinen ja ahne vitun VARAS niin hei, näin siinä käy.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti