tiistai 20. syyskuuta 2022

Tsadin reissu

 Laskeuduttiin miehistön kanssa tuossa Maahankin taas ja käytiin ihan paikan päällä Tsadissa(ent. "Stadi").

Siellä sitä oli jos mitä. Piti mennä paikanpäälle "raportoimaan" hoitajien mielenilmauksesta mutten mennyt, se oli sitäpaitsi sangen aneeminen näky "livenä", kurjassa sadesäässä muutamia hajanaisia nippuja jotain ..mielenosoittajia.

Kaiken sortin murjaania ja nekrua toki näkyi siellä täällä, ja sain oudon mieluisan vastaanoton ja eritoten naarailta..en tiedä.. välillä sitä vain on sellainen "voittajafiilis" ja kai se sitä oli sitten. Ja yksi tarjoilijatar, aasialainen, vaikutti oikein todella dikkaavan minusta. Ja tiedän tiedän ! ´niin mutta sellaisiahan aasialaiset vain nääs ON ? ne on sellaisia kaikille´.. juu.... mutta... no, kiitti, kiitti kun pilasit tämän ... mutta minä uskon silti edelleen että se oli henkilökohtaista, kemiaa tjns.

Eniwei, siellä vastaantuli jaatkuvasti paaaaljon tuota uutta Miss Suomea paremman näköisiä likkojakin, en ymmärrä miksi Misseihin hakeutuu nykyään vain juurikin kaikkein rumimmat, en tiä mutta ehkä ne on ymmärtäneet asian ihan täysin väärin. Ehkä ne luulee sitä nimenomaan RUMUUSkisaksi ? En tiä, mutta se olisi selitys. Ainakin yksi selitys. Mutta hei, se EI sentään ole mikään VITUN helvetin perkeleen saatanan neekeri  !! Eikä mikään vinosilmäinen neliöpäinen possunaamainen ruma orientaalikaan vaan taitaa piru olla ihan suomalainen likka ! Hah ! Jo on aikoihin eletty kun perkele suomessa valitaan missiksi ihan joku..junou ?.. suomalainen !!! 

Mihin on maailma menossa !

Voisin muuten samalla kun nyt mieleeni juolahti,  kysyä että miksei tuotakin reliikkiä kisaa voisi kutsua ihan suomeksi "Suomineito" nimellä ?! Olisi 100 kertaa parempi ja osuvampi ja suomeen sopivampi jne. Mutta luultavasti juuri SIKSI sitä ei voi tai "saa" käyttää, se on liian sopiva ja hyvä.

Yksi huomio jonka tein, oli että Helsingissä maksoi sellainen talouspaperi joka maksaa muualla suomessa n 2,90 ...6,45 tai 6,90 € !!!!! Ei jumalauta VOI olla totta !!!? Aika vitun käsittämätön ja härski hinta ja hintaero ! Ei käy kateex.


Siellä oli muuten jotain hipinkuvatuksia idiootteja rähjäisten lakanoidensa kanssa myös sen vapaamuuraritemppelin jossa ne teidän kohtaloanne omistajaohjaavat johdattajanne "asuu" portailla. Seisoskelivat siinä näyttäen säälittävän tyhmiltä jonkun "ilmastonmuutos™" tekstinsä kera. Mutta se oli vielä aneemisempi ja vähäpätöisempi kuin tuo hoitsujen "miekkari". Mainitsen  muuten ohimennen että oikeasti tuo "ilmastonmuutos" tarkoittaa "johtajiston / kulttuurin muutos" ja sellaiseen "johtajistoon" ja suuntaan joka sopii kommunisteille ja muille vitun vittupäille vasurisabotööri-materialisti-juutalaiskusipäille mulkvisteille paskalortoille.

Tätä kirjoittaessa ymmärrän itsekin ettei tässä tekstissä ole edes mitään ideaa, en tiedä miksi tätäkin raportoin mutta kaiketi jotta olisi jotain kontenttii. Tyyliis. Tiätsä ?

Sitä täytyy olla kontenttii... täytyy olla uuunelmii... marjapuuroa ja mannsikkaa, juuri oikeenlaista rähinäää..

Mutta on se toinen maailma kuin muu suomlanti, se on joka kerta todettava. Toisaalta en voi kuin kadehtia miten stadissa on aivan vitun KAIKKEA, se on kuin kävelisi elokuvaan tjns. Vittu täällä ei ole MITÄÄN missään, mutta siellä on kaikkea, ei tarvi kuin vähän kääntyä akselillaan ja bäng, se on siinä.

Vitunmoisen epäreilua. Mutta "elämä on". Kuten kaikki muulit nykyään sanoo.

Joku sellainen wanhempi nainen, jolla voisin ainakin kuvitella olevan jollen vannoa olevan - jonkinlainen pornokanava tjns, niin nin sellainen myyjätär intoutui vallan minulle myymään sekalaista oman osastonsa krääsää. Kai eritoten kun snaijasi että minä tiedän mistä puhun ! Minulla oli tietoutta ja sillä tuotteita. En tosin ostanut mutta tein vaikutuksen. Ja kaiketi tuhlasin aikaansa, kuten sinunkin jos tätä joku lukee. En tiä. Tai voihan tästä jotakin irtikin kai saada, en osaa sanoa.

Je ne sais quoi.

Sillä oli muuten, piti mainita, sellaiset sisäkumihuulet. Siis ihan päivänselvät botox-huulet. Mm sen takia sanoin tuon ^^  mitä sanoin.

En näe mihin Tavallinen Ihminen™ tarvitsisi moiset huulet. Kuin olisi imurilta suihinottanut / saanut ampiaisten pistoja huuliinsa jne mitä näitä nyt on. Tai tehnyt sen tyhmän lasihaasteen tai mikä se on kun kaikki ja koiransa juutuubissa laittaa juomalasin suunsa ympärille ja se on kuin imukuppi siinä aikansa  ja se otetaan kauhistuksen ja aidon pöllämystyneen hölmistyneen yllätyksen kera siitä pois ja laitetaan epäuskoisena käsi suun eteen samalla ehkä hykerrellen naurusta, kun huulet on turvonneet kuin Heedbär pizzeriassa.

Kuin penis pumpussa. Tai ehkä jossain typerässä luntussa, huunous rait ?

Pistän tähän väliin jotain kuvia kevennykseksi ja rytmittämään tekstin jouhevampaa kulkua...




Saavuttuani kuvien tällepuolen, tajuan että minulla alkoi sanottava Tsadin keikasta loppua. Ehkä voin lisätä että paljon on uusia rakennuksia taas ja joka kerta kun siellä käy, siinä jossain pitkin poikin ja lähimaisemissa. Suomalaiset nääs lisääntyy ja suomen väkiluku kasvaa.....  sitä se kai on.

Poppoo tarvii kämppiä. Sitä se vain on, ihan luonnollista väestönkasvua jne... älä siihen  liikaa keskity ! Vai ooxä tyyliis joku Rasisti™  tjns ?


ADIOS.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti