lauantai 10. syyskuuta 2022

"Meemejä" yms

 Tässä on taas lajitelma "meemejä" mitä olen löytänyt ja pari omaakin....0_O ..ei jumalauta kuulkaa tätä ?... ^^ .. minä en saa.... ?..ei ..siis ...tä......................voiko tuo oll.a...ei helvetti sentään, minäkään en saa äkkiseltään snaijattua mitään selkeää loogista vikaa tuossa. Pakkohan siinä siis on sellainen joku olla mutta se ei nyt vain aukene ainakaan heti ?... olenko tulossa jotenkin tyhmäksi tjns.....mitä vittua ?!?! Mitä helvetin VITTUA ?!?! MITÄ TÄMÄ ON ^ ?!?!
..jaa, ja sori, vien vain tämä kuvan tässä äkkiä välissä, toiseen huoneeseen, tämä ^ ei kuulu meemikokoelmaan.


" wad´ap ? "

ÄLKÄÄ hei tehkö tällaista. Ai miin shöör, Data saattaa toki nykyään olla vähän pöhöttyneempi kuin esim kasarilla, mutta ikäisekseen Data on ihan jiirissä kuten sitä nykyään sanotaan.
Tai KUOLLUHAN se on jos joiltakuilta kysytään, mutten minä niiltä kysy.
Tai jopa laatikostakin voidaan puhua. Mutta noniin no antaa nyt olla...


Aaaww-fuck-yiss.Ei jumalauta ?..hei... onko tämä joku henkilökohtaisuus ??!?! Vai  mitä TÄMÄ nyt sitten on ?!?!?! ^....mitä te oikein haluatte ?!?!?

Ei vittu sentään saatana. Vitun sinihiuksiset saatanan mulkut.


* * * * *


Ja sitten jotain omaa mitä olen, tätä toista, säästellyt jo jonkun aikaa.KAIKKI ähclämit näyttää mm vuohelta. (Ne syö niitä, siitä se johtuu, sama homma kuin suomalaiset ja sianliha [paitsi minä]).
Mjaah.. ^ ihan "jees" "ai ges"... mutta haluan vain muistuttaa että tuo on HOMOPARI. Nuo MOLEMMAT on urosneekereitä, miehiä, ne on molemmat miehiä. Tuo EI OLE nainen tuo toinen vaan "Maikhl" niminen toinen mies, tämä on ihan yleistä tietoa ja fakta. Joten media ei uskalla "raportoida" tätä, eikä ne saa pomo(i)ltaan lupaakaan moiseen.


Ja loppukaneetiksi tällainen mihin törmäsin ...

..ja johon minun täytyy kyllä itse asiassa muuten todeta että... njaah.. en voi lainkaan tätä kyllä kiistääkään. Ällistyttävänkin realistinen kuvaushan tämä on. Aikalailla näin se ON !


HAhahahaaaaaaaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti