lauantai 17. syyskuuta 2022

Moottoriturvan luento

 https://www.youtube.com/watch?v=4pfoE6iqHKQ&ab_channel=Prof.EdwardDutton%3ATheJollyHeretic


..... 



Jos haluatte nähdä yhden kahelin engelsmannin heiluvan eestakaisin kuin väkivaltaisessa tuulessa niin katsokaa tuota pölvästiä.

On tuo kyllä kieltämättä aika kahjo tyyppi lopultakin, ja läpeensä materialistinen / empiristinen.  Ja tuossa se rääkyy tuota tuoliaankin... englantilaista komediaa. Ja kauhea kailotus jatkuvasti, on kuin se puhuisi jollekin muinais rooma tai kreikkalaiselle amfiteatterille tuulessa.. eikä junou, pikkuruiselle kolkolle mahonkiselle tai mahonkijäljitelmä huoneelle jossa ehkä n 5 kuulijaa.

Lisäksi minä sitten inhoan tuota kun se yskii ja kukoo ja räkii ja rykii koko vitun ajan, aina, niissä omissa videoissaankin. Mikä helvetin vitun PERKELE siellä sen kurkussa oikein on !?!

Minun piti mielenkiintoista kyllä kirjoittaa jossain vaiheessa jotain missä olisin maininnut sen Dim Fuulin josta on tullut jonkinlainen Ikoni™ kai tjns, tällä omituiselle hyypiöiden kokoelmalle  mitä kutsutaan milloin miksikäkin laitaoikeistoksi, junou, näitä omituisia vitun  hyyryläisiä mitä nyt on  kaikkialla kuin sieniä sateella,niin ni mutta olisin sanonut että Dim Fuul puhuu  rasittavan nopeasti,puhuen n 20 sanaa sekunnissa-  muuuuutta että ei tuo Eduardokaan kyllä ihan kauheasti siitä jälkeen jää. Sekin papattaa ja leukoja lenkottaa niin pirun lujaa että siinä saa ihan kuunnella että pysyy kärryillä. Monilta tuo luento veisi tunnin mutta kun  noin nopeasti pamlaa niin  se menee tuosta vain ! Vartissa.  

Tuossa itse ASIASSA ...on toki paljon tottakin, ja se onkin itsestäänselvää että räikeän väriset olennot on usein myrkyllisiä. Mutta ihmiset ei ole sentään ihan sama kuin sammakko tjns, joten asiassa on muuttujia mutta yliolkaisesti ihan mielenkiintoinen juttu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti