lauantai 17. syyskuuta 2022

Räp´pitti

 



On suomessa. Nääs. Exänytiänny ?

Tampereella nääs.

Mutta että ensinnäkin, mikä VITTU tuo vitun naurettava rutikuiva vitun Vulkaanin näköinen totinen pallinaamainen tollo oikein on ?!?! Tuo ^ tyyppi !? MIKÄ se on ?! Onko se jokin Romulaanien tai Vulkaanien vakooja jtn ? Jos on niin hei: te olette umpisurkeita naamioimaan omanne ! HAhahaa. Tuo on ihan ILMISELVÄ !

Ei tuo ihmispuku, vaatetus, ketään hämää. Ja sitten on sanottava että mikä lie tuo keskimmäinen olio, joka näyttää ryssän nuijapäältä, niin nin se on lähes yhtä valkoinen kuin nuo vitun seinät. Toisaalta...en muuten tiä, nyt tätä kirjoittaessa tuli mieleeni että siis.. onko se joku "taideteos" ? Onko se osa tuota hevompaska näyttelyä ? Vai onko se jokin elävä. No en tiä, oli miten oli, vitun vaalea se on ainakin.

Ja josta sitten päästäänkin ite Präp´Pittiin.

Siinä se nyt o !! S U O M L A N N I S S A !

En ymmärrä miksi mutta WAU ! Isot miehetkin kikattaa kuin jokin juopunut teinixi-pissaliisa. Aivan mahtavaa, wilkommen söör. Hei ?

Jumalauta itte Prät Pit !! NÄYTTÄKÄÄ edes vähän tyytyväisiltä ja ilahtuneelta ! Tämä on yksi khuuleimmista jutuista suomessa sittemmin Hitlerin vierailun, näitä kunnioita ei tämä paskamaa juurikaan koskaan saa, mutta jos saa niin jumalauta ! Niistä on saatava kaikki irti.

Samoin kuin muuten, nyt kun tuon sanoin, noista seinistä. Ja lattioista, ja heitettävä roskiin ja roskis tuleen.


Piti lähinnä sanoa että  tuossa sitä nyt  sitten on, sitä "nykytaidetta" eli täyttä ja totaalista lahjatonta kommariroskaa. Katsokaa jo tuotakin saatanan häkellyttävän tyhjänpäiväistä paskaa mitä tuossa yhdessä kuvassa näkyvillä on ! Ei Tsiisus vittu, jumalauta. Paitsi että se on silkkaa rahanpesua ja alhaista paskaa mutta se on rienaavan rumaa ja tyhjänpäiväisen mitättömän haalean platkua paskaa. Tuo kaikki  on ...jotain vähän vähemmän kuin Leonardo Da Vincin kootut teokset.

Ainoastaan tuo pöllö on nyt edes vähän jotakin, vaikkei sekään ole mitään mitä pari simpanssia ja moottorisaha ja tarpeeksi aikaa, ei saisi aikaan, ja ehkä Prädin kledjut, mitään muuta "taiteellista" ei tuossa kuvassa ole.

HÄVETTÄÄ niin maan perkeleesti, että tuollaisen kamalan roskan sekaan Bräd on joutunut ja mennyt. Nolaavat suomea ja LUJAA tuolla menolla. Mutta lähinnä senhän ne osaa.


En tiä, katsotaan mitä tästä saagasta nyt tulee, miksi rätti on suomessa jne .. mielenkiintoisia aikoja tässä todellakin elämme.

Huh helvetti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti