torstai 8. syyskuuta 2022

"Maalittaja" valtio

 Minä en mielelläni näiden kusipäiden RUMILLA paskalärveillä tärvele Blogiani mutta laitetaan tämä nyt ...



En tiedä mistä ja miten alkaa raivoani ja ärtymystäni purkaa. Mutta ensinnäkin ymmärrysharjoitus ja luetun ymmärryksen ym.

Se mitä valtio tuossa OIKEASTI sanoo..... on "maalittamista". Lue tämä nyt hyvin hiiiiiiitaaaasti ja vaikka ääneen niin se saattaa jopa painua siihen typerään vitun paskaläjään paskakalloosi: KAIKKI lait ovat "maalittamista".

Toistele tuota vaikka lopun ikääsi niin aivopesusi ja ehdollistumisesi valtion häikälemättömälle Luciferiaaniselle propagandalle SAATTAA alkaa hälvetä ja menettää otettaan sinunkin tietoisuuteesi ja ajatusprosesseihin ja täten tunteisiin ja maailmankuvaan ja tekoihin jne.


Eli: valtio MAALITTAISI maalittajia. "Maalittaja".. ?.. tarkoittaa kai jos MINÄ esim sanon että "tappakaa tuo RUMA typerä ärsyttävä vitun kontrollifriikki ämmä^^!!!" tjns ? En ole ihan täysin varma. Mutta jotain tuonne päin.


KUVOTTAVAA joka tapauksessa eikä tule onnistumaan eikä sillä tule olemaan merkitystä. Valtio ei vieläkään käsitä eikä se HALUA ikinä käsittääkään, ettei sille KUULU MIKÄÄN NETISSÄ mitenkään. Eikä missään muuallakaan, valtio on täysin ja totaalisen RIKOLLINEN organisaatio ja AINA ollut. 

Ja on se kiva keksiä muille "rangaistavia" ja toruttavia ja kiellettyjä sanoja ja tekoja ja mitä lie, siihen käyttää elämänsä. Mutta en usko että nuo mulkut diggaisi ITSE yhtään sen enempää olla ventovieraiden määräilyn kohteena. Mutta niille käy kyllä ihan fain ja hyvin muiden komentelu ja karsinoiminen.

Voissitteko te MuuuUUUuut(ammuu) alkaa kanssa jo heräillä ? Ja tajuta miten kivikautinen tuo KOKO Järjestelmä™ on ja miten NAURETTAVA ja alkeellinen ja brutaali ja alhainen ja häikäilemätön ja rikollinen ja saatanallisen paha ja miten tarpeeton ja miten outoa ja infantisiloivaa on että jotkut vain komentelee kehdosta hautaan toisia. Kaikkia toisia, muita.

Miksi ja millä oikeudella ?!!?!?!?!? KUKAAN ei osaa IKINÄ vastata tuohon, eikä siihen ole mitään mitä vastata. Se olisi lähinnä "siks ! ja koska minä niin sanon !" siinä on ne "oikeat" vastaukset tuohon. Koska he ovat komentelevia mulkkuja. Siinä KAIKKI. Ei ole mitään sen enempää muualla kuin naurettavan typerissä harhaisissa päissänne.


Mutta ONNEKSI näemmä kommenteissa ^^^^^^  on jo sangen ärtyneitä ja sikäli heränneitä väkiä liikkeellä, niiden parin koalan-aivoisen imbessillin / valtion puolesta trollaavan kytän lisäksi siis. Mitä AINA noihin juttuihin vain ilmenee ...jostakin ! On se mysteeristä... 


HAHAhahahahahaaaaaaaaaaaaa.



Ja totisesti mulkut, kenelläkään ei ole MINKÄÄNLAISTA oikeutta "säädellä" toisten olemassaolosta mitään osaa, mutta myöskään toisten käyttämää itseilmaisua. Sitä joko ON, tai sitten ollaan pohjoisempi korea. Orwellin isoveli-kyttävaltio jne.

Te kaikki tiedätte tämän kaiken kyllä jo.

Ja samoin te mulkut poliitikot TIEDÄTTE ansaitsevanne verta nenästänne joten mitä jos ottaisitte SEN vastaan ? ja LOPETTAISITTE sen lisäkerjäämisen ? Ja täten kenenkään ei erikseen TARVISI kakaista suustaan juuri MITÄÄN.

TÄMÄ vain ei näy ikinä menevän jakeluun.


ÄLÄ OLE MULKKU. On liian vaikea oppitunti ja vaatimus hämmästyttävän monelle. Jopa suurimmalle osalle.



Ei kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti