keskiviikko 14. syyskuuta 2022

Eine Kleine idee

Tuli yht´äkkiä mieleeni ja kun nyt tähän satuin niin laitan ylös, että ...miten tämän nyt muotoileekin niin vasurien / Kultin typeryyden tämä "Maahantuodaan loputtomasti neekereitä!" juttu... siitä halusin huomauttaa sen kahjoudesta sellaista että siinä yksi, lukuisista, ajatus ja logiikkavirheistä on tällainen: MoKuttajat näyttäisi ajattelevan että "jos et VIHAA neekeriä ja jos mitenkään Suvaitset niitä ja muita vastaavia, on kaikkein järkevintä ja loogisinta ja pakenemattoman itsestäänselvää että niitä on tuotava maahan mahdollisimman monta ja paljon ja tiuhaan tahtiin". Tuollainen.

Eli ikäänkuin siitä että ..en tiä.. haluaa lähinnä antaa nekrun olla siellä jossain missä se on, nekruna, ja keskittyä itseensä ja omaan elämäänsä tässä ja nyt.. pitäisikin seurata kiihkomielinen päähänpinttymä ja ajatus ja modus operandi tuoda lähiympäristöönsä rajaton määrä kyseisiä paleoliittisia villiapinoita.


HAHahaa vitun idiootit.



JÄR-KYT-TÄVÄN tyhmää paskasakkia.

+ vasurit on surkimuksia joten ne kaipaa yksinkertaisesti vain myös sellaista kuin juopporetkulaumakin, samankaltaista pohjasakkaa ja paskaa joiden seurassa on mieluisampi olla ulkopuolinen hylkiö ja kurja kusinen mitättömyys ja ruma ja lahjaton ja tyylitajuton naurettava histriooninen ateistinen typerä vitun moukka.


"Kurjuus rakastaa seuraa"



Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti