maanantai 26. syyskuuta 2022

PerSujen ohjelma

 iltalehtilinkki


Wau, kerrankin aivan täyttä asiaa. Jumalauta PYSYKÄÄ TUOSSA !! Pysykää siinä Hitlerin jämeryydellä. Siis ihan tasan oikeasti PITÄKÄÄ TUO  !!!


ÄLKÄÄKÄ pelästykö kommenteissa esiintyvistä kivikauteen hamuavista marxistikusipäistä, voivat olla vain jotain älykääpiöitä ääliöKAKAROITAKIN  tai jotain valtion trolleja, ei sitä ikinä tiedä, muttei KUKAAN täyspäinen tai järjissään edes etäisesti oleva olisi tuota ohjelmaa vastaan saati sitten sanoisi SEN olevan jumalauta jotenkin "suomen vastainen" tjns. Mutta mielisairaat sanoo paljon kaikenlaista, ja mielisairaus on nykyään Pyhä Arvo™ johon Meitä Kaikkia™  "velvoitetaan". Ja koska te te Normaalit™ uskotte että jotain nimeltä "velvollisuus" on ylipäätään OLEMASSA ...no, niin teitä sitten viedään kuin pässiä narussa. Mutta tämä oli niin ihanan johdonmukainen ja "asianmukainen" jne "ohjelma", vaikken halua MITÄÄN "poliittista" ikinä mihinkään, mutta täytyy ihan tämä "referoida" itsekin tähän näytille jos vaikka Lehdistön™ paskahousu marxistimuulit saisikin daijuunsa poistaa sen näkyviltä liiallisen järjen ja katuviisauden yms logiikankin jne takia.


* * * * *



PS:n suomalaisuusohjelman mukaan suomalaisen elämänmuodon uhkia ovat kieltämisen kulttuuri, länsimaisen sivistysperinnön ja kansallisen kulttuurin arvon kiistäminen sekä teknokraattinen yhteiskuntamalli, ” joka tietää kaiken hinnan, mutta ei minkään arvoa”.

Ohjelman mukaan uhkia ovat myös hallitsematon maahanmuutto ja Euroopan Unionin suhde mainittuihin uhkiin.

Suomalaisuuden Liiton puheenjohtaja, tohtori Ilmari Rostila avasi maanantaina perussuomalaisten suomalaisuusohjelman sisältöä.

– Uhkat liittyvät toisiinsa ja muodostavat yhdessä kuolemanvaaran suomalaiselle elämänmuodolle ja meidän tuntemallemme sivistysperinnölle, ohjelmassa julistetaan.


Kieltämisen kulttuuriksi PS:n ohjelma määrittää ”yliopistomaailmassa syntyneen kansainvälisen henkisen virtauksen, joka suosii vierasta ja poikkeavaa perinteisen ja oman kustannuksella”.


– Tätä oman kieltämistä (oikofobia) ilmentävät englanninkieliset ilmaisut ”cancel” (”peruuttaa”) ja ”woke” (”herättää”). Näihin käsitteisiin liittyvä toiminta jatkaa marxilaisen kulttuurivallankumouksen perinteitä kiistämällä tavallisten ihmisten arvomaailman oikeutuksen ja arvon.


– Woke-ajattelu pyrkii vieraannuttamaan ihmisiä perinteisistä perhearvoista ja sukupuolisuuden muodoista ja se korostaa tarvetta muuttaa näitä koskevia käsityksiä, suomalaisuusohjelmassa kirjoitetaan.


PS:n uunituoreen ohjelman mukaan ”näihin oppeihin nojaavalla toiminnalla on kuitenkin vaaralliset tarkoitusperät”.


– Yliopistoissa harjoitettavaan poliittiseen ”edistyksellisyyteen” kuuluu myös ”oikeiden” ja ”väärien” mielipiteiden erottaminen sekä vaatimukset ”turvallisista tiloista”. Tämä voi johtaa hyvin kohtalokkaisiin seurauksiin, uhatessaan ajattelun ja keskustelun vapautta yliopistoissa, siis vapaata tieteenharjoitusta akateemisen elämän ytimenä, ohjelma määrittelee.


Maahanmuuton kieliongelma

PS:n suomalaisuusohjelman mukaan teknokraattinen yhteiskuntamalli ”nojaa käsitykseen, jonka mukaan kaikki ihmisen ongelmat ovat vain teknisiä ongelmia”.


– Tämä ajattelutapa voi johtaa kulttuuriin, jossa ”tiedetään kaiken hinta, mutta ei minkään arvoa”. Ihmisiin suhtaudutaan tällöin ”häiriötekijöinä”, joiden oikeuksia, kuten sananvapautta, ollaan valmiita rajoittamaan tieteelliseen ja asiantuntijatietoon vedoten.


Rinnakkaisyhteiskuntia suomalaisuusohjelman mukaan puolestaan syntyy ”hallitsemattoman maahanmuuton seurauksena”.


– Haasteen riittää muodostamaan maahanmuuttajien suuri määrä suhteessa suomalaisiin. Tulijoiden kulttuurinen ja kielellinen yhteenkuuluvuus suomalaiseen yhteiskuntaan ei vahvistu, jos alueilla, asuinalueilla ja kouluissa on paljon maahanmuuttajia. Tällöin maahanmuuttajan mahdollisuudet samastua suomalaiseen yhteiskuntaan ja suomalaisuuteen ohenevat, ohjelmassa lukee.


Kovaa kritiikkiä EU:lle

PS:n suomalaisuusohjelman mukaan Euroopan Unioni on ”korottanut kulttuurisen monimuotoisuuden eurooppalaiseksi ydinarvoksi”.


– Se ei tarkoita tällä kansallisten kulttuurien moninaisuutta, vaan sitä, että jokaisen maan tulee olla sisäisesti monimuotoinen. Euroopan Unioni pitää siis maiden sisäistä erilaisuutta parempana kuin kansallista yhdenmukaisuutta ja yhtenäisyyttä.


– Nykyisen EU:n tavoite näyttää olevan ylikansallinen kosmopoliittisuus ja identiteettipolitiikka, eikä kansallisuuksien vahvistaminen. Kansallisuuksien vahvistaminen leimataan populismiksi ja torjutaan.


– EU:n tulisi luopua tästä politiikasta ja nähdä kansalliset kulttuurit ja kansallisvaltiot Euroopan vahvuutena, ohjelmassa vaaditaan.


Ruotsin pakollisuus

Keskeinen osa PS:n suomalaisohjelmaa on hyökkääminen ruotsin opetuksen pakollisuutta vastaan.


Ohjelma listaa lukuisia toimenpide-ehdotuksia ruotsin kielen aseman muuttamiseksi.


Näitä ovat muun muassa: Yhteiskunnallisen keskustelun avaaminen kielellisistä oikeuksista, luopuminen ruotsin kieltä koskevista osaamisen vaatimuksista lukioissa, ammattikouluissa, korkeakouluissa ja yliopistoissa, suomen kielen pitäminen ensisijaisena maahanmuuttajien kotoutumisen kielenä, julkisten palveluiden järjestäminen ilman yleisiä ruotsin osaamisvaatimuksia, kielivalintojen joustavuuden lisääminen tekemällä ruotsista valinnainen kieli peruskoulussa ja niin edelleen.


Naurettavaa miten JOKIKISESSÄ ASIASSA ja ihan AINA, "lehdistön" pitää leikkiä tyhmää. Ikäänkuin nämä ^ olisivat jotakin kiistanalaisia ja ihmeellisiä ja ihan ällistyttävänkin rajamailla olevia upouusia yllättäviä asioita, joihin nyt tarjotaan lähes hätkähdyttävän outoja ratkaisuita.  Vaikka tuo KAIKKI on kuin sanoisi olohuoneen matolla vallitsevasta koiranpaskasta että "mä en tykkää tosta ja haluaisin ennen illan elokuvaa viedä sen ulos ja pois tuosta ja ehkä kääriä matonkin pesua varten johonkin sivuun".

Järkkyy hei.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti