tiistai 16. elokuuta 2022

tunnustaja sensuroi

Blogosfäärin tylsä edustaja nimimerkiltään "professori"  sensuroi minua. Odotetusti. HAISTA  VITTU saatanan mulkku.


Se ei ikinä käy sensuroijan pienessä mielessä, muun muassa, että toisten kommenttien poistaminen on kuin poistaisi jonkinlaisen tekemänsä esineen tai taulun tjns, minä olen nähnyt sentään jonkinlaista vaivaa tehdäkseni sen toteen, ja sinä tulet vain ja heilautat kättäsi kuin jokin Haliwuud elokuvan tympeä diiva ja päätät että "ei tommosta" ja thät´s it. Mulkku.

Se tekee sinusta MULKUN, mulkku on se mikä sinä olet. Ihan kuten kyttäkin ja muut paskaläjät jotka katsovat tyhjästä nyhjäisten oikeudekseen asettua muiden käytöksen erotuomariksi. Te olette VAIN mulkkuja, siinä kaikki.

Ja EI Blogosfäärin blogi EI OLE sinun mikään vitun "olohuoneesi" vaan Googlen.

Se on myös NAISTEN käytöstä, EI miesten, yrittää silotella todellisuutta, ja se on myös absoluuttisen NAURETTAVAA. Yksi käsitteen "pikkusielu" ja käsitteen "pikkumainen" ihan määritelmä.

Se on myös outoa, se on myös täydellisen idioottimaisen turhaa.  Mutta mitä muutakaan tietämätön ja henkisesti totaalisen ulapallaoleva pikkusielu tekisi kuin turhaa tyhjää työtä ? Sellaista se on. 

Sellaiset on kuin hamsterit tjns, vaikka ihminen elättää niitä kuin hamsterien JUMALAA niin ne idiootit tekee SILTI sitä yhtä ja samaa tympeää typerää hyörintäänsä ja "työtänsä" koska eivät muuhun  tietoisuutensa rajoittuneisuuden takia pysty. Ne ei vain osaa olla sitä tekemättäkään. Sellaista on olla pieni.


Mutta eniwei, onneksi otin kuvankaappaukset todisteeksi ja säilytin omat kommenttini täten. HAHA ahahahahaa !!

Ja samalla paljastin miten kreppipaperin ohutta on MYÖS "professorinkin" sanan ja ilmaisunvapauden kannatus. 

Sellaista se on. Täällä tukahduttamossa nimeltä "Suomi" - ihan samoin kuin tuossa ryssän toisellapuolen  pohjois-käärmeenpaskalassa. Olet syntynyt palvomaan ja palvelemaan Tärkeää Tätiä ja Äimistyttävän Ihmeellistä Setää™ etkä esittämään mitään OMAASI jumalauta !! OMIA mielipitetiä ?.. OMIA tunteita ?!. MIKSIKÄ helvetin paikaksi sinä tätä oikein luulet ?!?! huh helvetti...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti