sunnuntai 14. elokuuta 2022

Mussu sanelee

 https://salehzadeh.wordpress.com/2022/08/13/kun-islamia-kritisoidaan-miksi-jotkut-muslimit-ryhtyvat-vakivaltaan-kriitikkoja-vastaan/


Ni !!


Ettäs tiedätte.


NÄIN saatte kritisoida meitä, sanoo tuo vitun musliminpaska meille kaikille muille.  Hei suksi vain  vittuu ja koko musulmaani barbaariapinalaji ja väestö. Ja voitte ihan hetkenä minä hyvänsä poistua  suomenkin maasta, kukaan ei estä.


Ja mitä euroopan "ihmisoikeus kommunisti-istuin"  päättää on täydellisen yhdentekevää ja väärässä ovat kuten aina. KAIKKI kuuluu ilmaisunvapauteen,  ei ole MITÄÄN mikä "ei kuulu", ja jos joku sölkkää jotakin muuta niin se on vain MIELIPIDE. Se on pelkurien dorkien "fiilis". Todellisuudessa KAIKKI on ..paitsi olemassa, mutta ilmaisulle ja mielipiteille ym vapaata.

Ja mikä vittu on "asiallinen kritisointi" ?! Vitun muulinmulkku saatana. Tuo itse on jo ansa ja kritiikin kanavointia ja kontrollointia ja alistamista omalle tahdolle. Ählämi tekee sitä huomaamattaankin.


Ja siis totisesti, ählämi puukotti TAAS jotain noista kirjoittajista mitä ne puukottelee aivan tauotta ja yhtä mittaa ja yhtä ennustettavasti kuin koira haukkuu tai aamu seuraa yötä, pitkinpoikin maailmaa. Eritoten nynnyssä ja täysin kipsiin itsensä muuranneessa imbesillissä läskin tussun löyhkäisessä lännessä.


Johan saitte kommunistikakarat ja paskasiat lännen ja suomen TUHOTTUA !! Whuptiduu ja wau

Onko NYT jo hyvä fiilis ? Parempi mieli ?

Allest klar ?Koette olevanne paskankin väärtejä ?
Saatanan paskaläjät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti