perjantai 26. elokuuta 2022

Kommarit tuhosi lännen....

 https://www.youtube.com/watch?v=rsftwaJmiK4&ab_channel=AnythingGoes


Vittu tätä kaikkea on aivan järkyttävän masentava seurata. Tämä on kuin joutuisi olemaan osa Titanicin tai Hindenburgin tragedioita mutta vielä pahempi ja toistuen joka ikinen ..oikeastaan tunti.


On yhtä järkyttävää että suuri osa ihmisistä todella ON niin tyhmiä lampaita että ne kiihkoilee Ilmastonmuutos™ ja viher hulluudessa MUKANA, kun niiden imbesillien PITÄISI vaatia kyseisten sekopäiden kiilusilmien päitä vadille eikä saatana HURRATA näille !!

*

Tuossa ^ videossa oli tällainen hyvä kommentti ja suosittelen kaikkien lukevan sen ajatuksella, eritoten jos  tämän sattuu näkemän joskus joku itse "vihreä" tai joku muu aivoton Satanistinen vitun mulkku paskamöykky.


Naksauta isommaksi.MITEN te voitte, VOITTE, olla noin vitun naiivin aivottoman sieluttoman ultratyperiä ja mennä mukaan tuohon maailman läpinäkyvimpään vitun kommunistiryssäin juoneen ?! Hei ?!?! MILLAISTA on olla  tyhmä ?!

"Hei ..hirttäydytään VIHOLLISEN energiaan!!"

"joo !! jiiihaaa!"....... 


Te ette "kelaa" ihan täysillä, tiedättehän te sen ?


Te TUHOSITTE marxistin marakatit Euroopan JA Amerikan. Onnittelut kai sitten. En tiä.

"Miltä nyt tuntuu?" kuuluisi klisheinen kysymys. Kaikkien elämät ja unelmat ja tulevaisuus on poissa ja kuollut ja pilalla ja tilalla on suuri tuska sielussa ja köyhyys ja kurjuus kaikkialla ympärillä ja tämä on vasta ALKUA, tämä on vielä PIENTÄ. Tämä on alkusoittoa ja näitä "wanhoja hyviä aikoja". Saatanan käpyaivoiset kusipäiset nuoret VITUN likat.

Toivon että teidät teurastetaan ja raiskataan sodassa sitten, kuten Saksan nuoret naiset ja likat silloin kun ryssänsaasta viimeksi OOIIIKEIN näytti todellisen luonteensa Toisessa Suursodassa.


Jotkut ei vain ikinä opi, ja imbesillit on tuomittu toistamaan samoja virheitä ad infinitum. Ja kukaan ei kuuntele meitä viisaampia ja älykkäämpiä, IKINÄ, missään.Haistakaa paskapäät vittu.


Kuolkaa tuhannesti.Mutta hei, ainakin raunioillamme tanssii ja vatkaa ja ketkuttaa läskiä persettään neekerit !

Ja kälättää rumat muslimit ja muut alkumiehet. Läskiperseämmät ja muut puikulakalloiset primitiivit imbessillit.
Kiitti tästä kaikesta !! Kiitti.Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti