maanantai 29. elokuuta 2022

Nekru NASA

 https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000009028333.html


Jaa... en tiedä mitä enää sanoa. Olin ensin aika vitun pettynyt tuohtunut ja ärtyisän raivostunut mutta sitten tulin ajatelleeksi etteihän tämä ole lähimainkaan, lainkaan, ensimmäinen kerta kun avaruuteen lähetetään eläimiä ! Sinnehän on nimenomaan ihan ensimmäisinä laitettu, iroonista kyllä, juurikin simpanssi ! Ja koira jne.

Joten ei se kyllä eka kerta ole jos NASAn koirankusimulkut paskat tekee tuon että laittaa mutiaisen murjaanin neekerin tai jonkin sellaisen mudan olennon tuonne mitä Arjalaisimpaan ja Valkoisimpaan asiaan mitä on eli Avaruusmatkailuun koristeeksi sekaan.

Luin siihen asti ja olin jo melko helvetin tyytyväinen ! ...mutta sitten bummMM: pakko oli taas jonkin paskantaa kermakakkuuni, jonkin oli ihan vain pakko pilata KOKO juttu.

Jumalauta jos puhutaan Amerikan nekrun pedestalisoinnista !! Tsiisus vittu ! Nyt niitä ollaan nostamassa, ei vain jalustalle, tai turistiksi tuollaiselle lähtö alustalle, mutta aina planeetan kiertoradalle ja siitä vittu vielä kuuhun(!!!) asti ja saakka !! Jo nyt on jukolauta PERKELE !!

Vittu mitä RIENAA, mitä absoluuttista ansaisematonta häväistystä !!

VITTU saatanan kusipäät kommarit jumalauta vittu saatana !
NASA - Person Of Colo(u)r

NASAhan tarkoittaakin toki "Nigger Asshole Space Ambalamb" joten sopii vain kuvioon.


Ja jonkun ämmänkin sinne aikovat änkeä. Junou ? siksi että se ON ämmä. Avaruuteen. Juuri tuollaisilla perusteilla astronautit tuleekin valita, "hakijan tulee olla neekeri" ja/tai "nainen".

Jos meritokratiasta puhutaan....Suksikaa vittuun.

Sinne meni sekin sitten.

Toivon että muslimit räjäyttää tuon koko vitun paskan tuohon alustalleen ja en tiä, voi hyvinkin muuten olla !? Jokin hopeareunuksen toivonkipinä tässä saattaa ehkä hyvin hatarasti vieläkin olla ja piillä. En tiä.


VALTAISA pettymys. Ja VALTAISAN VÄÄRÄ askel ja suunta ja idea. Vittu mitä kusipäitä.

HUOH.
P.s jos kerran tällaiselle tielle lähdette, häväisemään kaiken parhaan ja ylevimmän mitä vielä jäljellä on ja pilaamaan, niin ehdottaisin itse, jos siis otatte ehdotuksia astronauteiksi -vastaan, että seuraavalle, kenties Marssin matkalle, nauteiksi nousevat jo vihdoin niin marginalisoitujen™ ja sorrettujen™ ja unohdettujen™ populaatioiden edustajat kuin västäräkit virtahevot ja ehkä oravat ? Tai ainakin jonkun tulee edustaa jyrsijäkuntaa.

Myös Chihuahua kelpaa.

Neekerit TIETENKIN(!!) saavat siis itse rakentaa seuraavan aluksen, nimeksi voisi laittaa "Yoyoyoyo bitch!" tai "BombawaBuumba N.C 1" tjns. (N.C tulee sanoista "Nigger Craft" eli Nekru Alus).
Hey NASA: EAT SHIT and die.


Fuck Off.
Afrikan Avaruusohjelman alus "BombawaBuumba N.C 1" hinauksessa laukaisujalustalleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti