keskiviikko 10. elokuuta 2022

Hintashokki !

 https://www.iltalehti.fi/jalkapallo/a/bc606f6a-231b-4174-876d-ab48a6a7c824


Tuo on niin tuota, ei jumalauta minä en sitten jaksa enää tätä VITUN paskamaata perkele.

Ja voisiko joku selittää muuten todentotta tuon aivan KÄSITTÄMÄTTÖMÄN asian tässä maassa, että JOKA helvetin "festareilla" keikoilla otteluissa missä ikinä lie, elokuvissa jos niissä joku vielä käy jne jne jne ad nauseam, on AINA(!!) aivan järjensulattavat YLIhinnat kaikessa ?


M I  K S I ?!?! MIKSI vittu te teette imbessillit tätä(kin) kiusaa toisillenne ?!?

M I K S I  KUKAAN ostaisi teidän ylihintaista skeidaanne ?!?!

Vastaa minulle ensin vaikka  siihen ?

Mikä siinä oikein on  ?? Eikä tämä ole edes VAIN minkään tapahtumien ongelma tietenkään, ja kuten kommenteistä ^^ voittekin lukea onneksi, tämä on koko paska"MAAN" laajuinen ilmiö. MINÄ kutsun sitä Finnuiittien Tyhmyydeksi™ mutten tiedä onko sille jokin muukin nimi. Minä kutsun sitä siksi kun ei omaa minkäänlaista vitun moraalia tai sielua tai  "bisnesälyä" joita mitään "suomalaisilla" metsäjunteilla EI ole. Te olette KAMALIA kamalia kurjia pikku demoniolentoja ja minä luulisin teidän tietävän sen jo itsekin. PEILISSÄ, siellä on se teidän ykkösvihollisenne.


Minun on pitänyt VUOSIA kirjoittaa tämäkin yksinkertainen asia => (jollen ole jo jossain vaiheessa tätä maininnut) mutta että ..."Luhta". Käyn joskus mm "Luhta Bränd Storessa"  jos ja kun menen ohi, tai jossain missä on niitä sen helvetin VITUN "aispiikin" kledjuja, joita minä lähinnä halveksin ja inhoan, ja kuka vain tyylitajuinen ja kauneudennälkäinen. Mutta MIKSI te pyydätte niistä räteistä niitä hintoja mitä tepyydätte ? TÄMÄ on kysymykseni.

Minä näet näen ne ...IIIIIHAN SAMAT lumput siellä, käyn miten harvoin tai usein vain, ja en meinaa kassamuijia vaan niitä kledjuja, ne EI VAIN kertakaikkiaan MENE. Ne EI MENE kaupaksi, ja tähän EI osata reagoida esim...mmm...aidonnou...?..alentamalla hintoja ? niin että tavara oikeasti lentäisi ovesta ulos. Vaan niitä vain pidetään kaikenmaailman ällötysten lääpittävinä siinä rekissä ja sitten ne on parin kesän päästä ALElaarissa. MIKÄ tässä kuviossa oikein on ?!?! MIKSEI edes TÄMÄ yksinkertainen VITUN asia muutu ?!? VITUN lahnat saatana. Haistakaa vittu.


MIKSI minä maksaisin teille vitun typerät jurakauden tosikot pystyynkuolleet mulkut vitun autistiset jortikat 70 vitun EUROA (!!) -hyi järkytys!!- jostain kämäsistä vitun "kuorihousuista" tjns helvetin junttipaskoista ..kun voin junou ?.. tilata vain netistä vaikkapa Armanin housut PUOLELLA tuosta tai Bossin tai junou jonkun oikean ja khuulin merkin ?? VASTAA toki finnuiitti tähän ! SEN vastauksen haluaisin miltei ihan oikeasti jo nimittäin kuulla. HAhahaaaaaaaaaaa.

"Hei maksa mulle näistä perunasäkkituulihousuista satanen"

"Emmä. Mä maksan mieluummin vaikka 20 euroa netissä G-Starin oikeasti jonkun väärteistä housuista tai pahimmillaan jopa Adidaksesta tjns!"

Näettekö ^^ ?? Kaksi TÄÄÄYSIN eri asiaa. Muttei mene juntin pieneen ahtaaseen tunkkaiseen ja luultavasti juovuksissaolevaan paskakalloon ! Hah.. ei sitten jumalauta vittu MILLÄÄN !

Ei MIL-LÄÄN !


Tämä on yksi helvetin vitun lantakukkula ja ämmänpaskaläjä koko vitun naurettava HYPERtiukkapipoinen pohjoiskorea paskamaa. Tämä pitäisi myrkyttää-räjäyttää-polttaa. Tuossa järjestyksessä. Elukat toki siinä sivussa kärsisi mutta kärsiköön, ne on ihan totaalisia mulkkuja muutenkin, ja niiden sielu on niin pieni raakile että ne joutuisi muutenkin inkarnoitumaan satojatuhansia kertoja yletäkseen EDES muslimin tasolle. Saati sitten ihmisen.
HÄVETKÄÄ !!


Noita hintojanne muunmuassa. Sikäli kun osaatte. Vitun AHNEET paskatmuulit. Kommunistit on AINA ahneita.For any foreigners: do NOT visit "Finland" this is an absolute commie shithole, and more expensive than a year in Tokyo.LISÄYS: ja tämäkin vielä https://www.iltalehti.fi/talous/a/6b79ed6c-39c3-4a46-b73f-e72084bbe7b0

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti