torstai 18. elokuuta 2022

Ryssistä iltzikan kautta

 https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/4df63465-192b-44c6-bc48-9afe137e9ae1


Ensinnäkin ^ ryssät on täysin seinähulluja imbessillejä ja kuten joku kommentoi, uhriutumisellaan ja heikolla itsetunnolla ei ole näemmä mitään rajoja. Näin ON.

Aivan uskomatonta sölkötystä ryssiltä. KAIKKI mitä ikinä ne vainoharhaiset pirut sanookin on parhaimmillaankin 100% projisointia, joka on kyseisille tunkkaisille kommareille vain lajityypillistä. Mutta SILTI aika käsittämätöntä sitä on joutua näkemään. Ja yhä tänä päivänä 2022 !!  Vittu jos takapajuisuudesta puhutaan.


Miettikää muutama  sekunti minkälainen sekokusipää sanoo  jotain tällaista... "..viestissä annettiin olettaa, että ”russofobinen” viisumien evääminen sekä venäläisten väittäminen osaksi terrorismia ja Ukrainaa vastaan hyökkääväksi osapuoleksi kertovat siitä, että Venäjää ja venäläisiä vastaan on aloitettu sota."..

Ai miin..... ?.. kuinka joku voi päästää tuollaista ihan pokkana ja polleana lannanhajuisesta vitun ryssäläisestä tunkkaisesta hyttystentäyteisestä saatanan suustaan ?!?!

Ikäänkuin nuo olisivat vain jotain vitun "väitteitä" !!  Hei vitun kusianen paskamuuli, ne on ihan itsestäänselviä faktoja. On kuin fillarivaras joka tekee sitä varkauttaan keskellä kirkasta aurinkoista  daagenia siinä kaikkien katsoessa ja kuvatessa, julistaisi että "jos väitätte minun tätä fillaria varastavan niin ..olette sekopäisiä syyllisiä demoneita itse, ja minä joudun itsepuollustukseksi sytyttämään teidät ja kissanne tuleen" .. jotain tuollaista.

Ryssät lähti nyt lopulliselle laukalle, tiettäkää tämä ja toimikaamme kaikki sen mukaan. "Imbesilli on irti"  voisi nyt sanoa tai laulaa, jos on laulavainen fiilis. Minulla ei ole, eikä useimmiten muutenkaan.

Järkyn takapajuista mielisairasta, sairasta, rienaavan satanistista primitiiviporukkaa, absoluuttisia vitun torakoita ja niin häikäilemättömiä ja ylimielisiä koppavia pikku rikollispaskoja että..en tiä... mitä siihen sanoa  ? Helvetti lie melko tyhjä sillä ne kaikki pikkupirut on täällä, eritoten tuossa itäisen rajan takana.


Toiseksi..


https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/c5dbef71-e736-4f85-92bd-7d6d65a6fd79


Bitch plz. ÄLKÄÄ jaksako tuota potaskaa enää. KOKO ryssän paskakansa ON syyllinen, ja mitä sitten vaikkeivät  jotenkin "aktiivisesti tukisi sotaa" ?!? Jos minä sanoisin ettei kaikki Saksalaiset olleet  syyllisiä, tiedätte mikä älämälö siitä nousisi. Mutta kun kyse on jostain alkeellisen karkeasta kehitysmaasta kuten ryssästä, yht´ äkkiä sitä tulisikin olla niin sympaattinen ja ymmärtäväinen notta  HITTO. Mutten minä ole.

On kuin kolumnisti olisi unohtanut mitä suomalaisille muun muassa kävi ryssäin takia ja käsissä. Ikäänkuin kyse todella olisi jostain lähes pyhimysmäisestä väestä, millaisena ne häiriintyneet perkeleet näyttäisi itse itsensä näkevän. Täysin sietämätöntä ja pöyristyttävää ja kestämätöntä mutta sellaistahan  pahuus ON.

Mainittakoon että  pitkin-poikin mm  PubGeetä  hyörii  ryssiä joiden nimi on jotakin tyyliin  "ryssä on____" ja tuossaEI lue "paska" vaan jotain muuta,  sellaistauhoovaa pullistelevaa teini-ikäisen lapsellista "me ollaan  kovimpia kaikista!" paskaa.  SELLAISIA rysät ON, tiedättetämän itsekin. Ne  on itseään  täynnäolevia typeriä jurakautisia  gangstereita, siinä kaikki.

Ja ainut syy miksi niitä on katteltu näinkin kauan, on juuri se sama kuin miksi musulmaanien psykoottisia rotanpaskoja tappajia on siedetty maailman sivu; ne vitun vatipäät mulkut sattuvat istumaan luonnonvarojen aarrearkun päällä. SIINÄ KAIKKI. Muutoin olisivat saaneet jo räjähtävän lähdön.


Kiitti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti