torstai 25. elokuuta 2022

Murjaaneista Mainoksissa...

 Hah  .... vai niin.


https://www.youtube.com/watch?v=I1ec-aXMeCY&ab_channel=AnythingGoesEli se mitä meilläkin pitäisi alkaa tehdä, kieltää murjaanien käyttö mainoksissa, ON sitten tehty mutta..  toisinpäin, eli VAIN murjaaneita / neekereitä mainoksiin kiitos. Sanoo Niggeria. Ylläripylläri.

Mutta kun nyt tällaisen julkaisi tuo Pave niin minäpä laitan tähän samalla keräämiäni mainoskuvai mitä olen aatellut johonkin kirjoitukseen kuvitukseksi, nämä siis sopii vähän päälle 100 % täydellisesti tähän sillä kyse on ... Murjaaneista Mainoksissa.."..oooiihh, ota siitä pikku nekru, niiih, ja tukehdu siihen.."


Tuntematon esihistoriallinen sekasikiömutanttiapina. (Mahdollinen demoni).


demoni

neekerikehareita rannalla.

"..öööh siis...kuinka sä voit olla noin viisas?"  "..dööh ?! mä oon nekru! ja sä vaan valkonen rasisti™-idiootti"


VITTU että kuvottaa saatana ! Vitun satanistiset vasemmistorotat. Yököttävää ja alhaista ja lapsellista ja verta nokastaan kerjäävää ja kertakaikkisen keskenkasvuisen nyrpeän ylimielistä ja solipsistisen typerää ja ihan ihka aitoa sabotaasia.

Teidät tulisi ruoskia tätä(kin) paskasta. Ja taidatte itsekin tietää sen.


Kuten olen ennenkin sanonut; vittu että minä olen sitten TÄYNNÄ saatana noita VITUN nekruja ja muita apinanpaskoja joka HELVETIN VITUN mainoksessa ja leffassa jne yms. Ja joissa ne yritetään ihan pokkana, saatanan rättiperseet selkärangattomat luuserit, vitun byrokraattiset pelkurirotat, sovittaa jotenkin ihan normaaliksi ja jopa itsestäänselväksi(!) osaksi valkoisten maita ja kotiseutuja ja mielenmaisemaa.

Tätä vastaan on taisteltava aivan kaikin keinoin ja siitä on HUOMAUTETTAVA niille JULKISESTI ja niin usein kuin mahdollista, ja aivan 24/7/365. Ihan yhtä päähänpinttyneesti kuin tuo tuholaislauma itsekin käy kusipäistä sotaansa todellisuutta ja valkoisuutta ja sen ylivertaisuutta vastaan.

Kuten lempiblogaajani sanoi Amerikan nekruista ja kaiketi niistä "mustanynnyistä" eli ns "panttereista" jotka oli jokin naurettava vitsaus silloin aikanaan, kai 80 luvulla tjns, että ne kerjää sotaa joten kohdatkaamme ne sodalla.

Siitä tulisi TODELLA lyhyt sota.


HAHahaaaa.


Joka tapauksessa, tuo ^^^ asia on edennyt AAIIIVAN liian pitkälle. Se on nyt pysäytettävä ja LOPETETTAVA.  Siitä olette vastuussa mm muotivalokuvaajat ja lehtien toimittajat ja muut vitun nilviäiset kusipäät Tsadilaiset paskarotat nilviäiset ja sekalaiset "kulttuuriväet" jotka suomlannissa perinteisesti tarkoittaa "marksistista-kommunistista-taistoloista koiranpaskapäätä kusinäätää".

Häirikköä periaatteessa siis, lyhyestisanottuna.

Etoo suuresti neekerit ja vielä nuo aivan sika ja susi -rumat värivirheelliset yrjöläiskät mitä nykyään kaivetaan vaikka väkisin mistä lie laboratoriosta inhottamaan meidän valkoisten katseita ja siten sielua.

Ihan perus satanismia.


P.s kuvat ^ on Zalandon nettisivulta. Mutta niitä on AIVAN JOKA PAIKASSA mihin ikinä katseesi käännätkin, nekrun rumuutta sinun ei haluta voivan paeta. Haistakaa vittu.


Neekerit helvettiin.


Aamen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti