tiistai 16. elokuuta 2022

Sensuurista jne...

 https://www.youtube.com/watch?v=dhYzzb5BoKc&ab_channel=AnythingGoes


No jaa, kappas vain, juuri kun sain professorin tohvelin kaulallein suomen blogosfäärissä, julkaisee PhoolZousef uuden videon jossa aiheena. ..sensuuri kai lähinnä. Hah.


Vitun muslimit saatana, saatanan kivikautiset Jurakautiset typerät Perkeleen satanistiset mulkvistit demoniset aliapinat. Teidät tulisi kaikki hävittää ilman mitään omaatuntoa tai muita mietintöjä. Ei muuta  kuin armotta tulta ja tulikiveä.Tuo on muuten valitettavan  totta että Länsi taittui kuten Paul sanoo, mutta minä sanon ettei se tapahtunut VASTA Charlie Hebdon myötä vaan jo silloin, täsmälleen, Syyskuun Yhdestoista 2001.  Se tapahtui silloin. Silloin länneltä katkesi selkäruoto ja meni pupu pöxyyn ja luu kurkkuun ja jauhot suuhun ja sisu kaulaan jne. Silloin länsi paljasti modernin pelkuruutensa absoluuttisesti. Ja kuten lempiblogailijani asian kirjoitti, ja tottahan se onkin, muslimit aistii pääsevänsä aina vain edemmäs ja edemmäs lännenvastaisessa suursodassaan kun emme syytä "terrori-iskuista" ihan tikkusuoraan vain MUSLIMEITA ja käytä esim nimitystä "MUSLIMI-isku". Ja mussut tietää lännen heikoksi jos ja kun tämä jatkuu. Ja räksyttävät kahta kauheammin.

Mussuille on laitettava kova kovistelevaa vastaan ihan kuten ryssillekin tai kytille tai muille vitun  katujätkille. KAIKKI kiusaajat ovat sellaisia, ihan aivan täysin totaalisen kaikki. Sellaista se vain on. Sitä PITÄÄ puhua niiden ymmärtämää kieltä. Ajatelkaa asiaa eläinten kautta, ne ei ymmärrä ihmispuheita ja käsitteitä ym mutta ne ymmärtää energiaa, tunteita ja elekieltä. Ruumiinkieltä ja silmien käyttöä, SITÄ ne ymmärtää ja "puhuu". 

SINUN täytyy sovittautua niiden tasolle sillä ne eivät VOI nousta sinun tasollesi, ja sama neekerten ja  muslimien ja ryssien ja kinkkien yms alivertaisten tollojen kanssa.

Eläimet toki "puhuu" myös kemikaalein ja hajuin yms. Kuten muslimitkin toki. Ja ihan liian monet  suomlannin finuiititkin.
Finis muslimiae !


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti