keskiviikko 10. elokuuta 2022

FBI vs Trump

 https://www.youtube.com/watch?v=0Gr-OLAhaOM&ab_channel=PaulJosephWatson


FBI:n verta nenästään kerjäävät nynnyhomot superkytät teki jonkun lapsellisen läpinäkyvän ja naurettava sabotaasi-iskun Trumpin yhteen kotiin. 

SEN pitäisi jo sanoa AIVAN KAIKKI teille aivan kaikille tyhmimmille idiooteillekin, teille jotka hönötätte "valtion" MUKANA koska luulette olevanne samalla puolen ja samassa veneessä, että nuo Demonirotta tyypit on melko julmia ja häikäilemättömiä ja Jumalattomia paholaisen paskantamia häpeättömiä riivaavia pikkuperkeleitä, ja paitsi että ne on pidettävä mistään ja kaikesta "vallasta" niin KAUKAN KUIN MAHDOLISTA, niin siinä on valtava lajitelma ja nippu hyviä kandidaatteja sulkea sinne mihin kytät sieppaa ventovieraita ja lukitseee ihan pokkana ja ajattelematta ja tuntematta kai mitään.


SAMOIN, sen luulisi tekevän selväksi että nuo pikku virkabyrokraatin totaali perkeleet pelkää Trumpia ihan naurettavuuteen asti. En tosin tiedä MIKSI mutta .. no.. en tiä.


Mutta HYVÄÄ tässä kaikessa on se että TEIDÄN typerysten rakkaat kahleenne alkaa katkeilla !! VALTA itse ja kaikki valtiot ja "valta"elitistit on MENETTÄNEET MERKITYKSENSÄ.


Minä olen tätä usein yrittänyt sanoa, että INTERNET ja sen tuoma GLOBAALI VALAISTUS ja tiedon ja ymmärryksen ym lisäys ON! JO! tehnyt selvää jälkeä ja K A I K K I mikä on kuvailtavissa sanan "valtio" tai "politiikka" pariin kuuluvaksi on DE FACTO.. "obsolete" - vanhentunut ja poissa pelissä. Te näyttelette enää ITSE itsenne puolesta mukana.


MIKSI ?! Minä en osaa sanoa.


Saattaa olla että olette tyhmiä ?
Kiitti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti