keskiviikko 24. elokuuta 2022

Kylmä talvi

 https://www.youtube.com/watch?v=0IGMNDBFx7w&ab_channel=PaulJosephWatson


Kiitti tuostakin ^ vihreät satanistit, kiitti !  Kiitti kaikkien Saksojen ja Englantienkin puolesta. Aivan MAHTAVAA !! 

Saatanan kiilusilmäiset psykopaatit. Saatte ...jotakin. Tuntea kai jonkin hyvähkön fiiliksen tjns, kun kaikki liian vaaleat, paitsi te, matelee kylmissään kurjana köyhänä rotanpaskana kuten neekerit vielä 80 luvulla, kuten niille kuuluukin. Mutta meille se kohtalo EI kuulu. Ettekä te tästä selviä ehjin nahoin, let me tell ya that !

Te MAKSATTE tämän kaiken, ja paljon päälle. Saatanan uhmakkaat pikku kusipäät paskarotat.


Eniwei, olisitteko te Tavalliset Nahjukset ikinä voineet KUVITELLAKAAN kaikkea tätä mitä on tapahtunut sanotaan nyt sittemmin.. 2006-8 yhteen ja samaan katkeamattomaan soittoon !?? Ei olisi tullut minulle ainakaan mieleenkään. Ihan NÄIN absurdin maailmanlopullista tilannetta ja räikeän dramaattista tilanteen muutosta esim 80-90 lukuihin en olisi osannut aatella. Mutta tässä sitä ollaan. Sammakkoa, eli kansaa, on nyt keitetty hissuksiin ja se ei totisesti ole näemmä snaijannut hypätä kiehuvasta paskasta ajoissa pois joten nyt on tulossa kylmää / tulikuuma kyytiä sitten.

Kiitti vain.


Aivan absurdia.


Vasemmisto-viher vammaisten demoninpaskaraitojen inholla ja katkeralla kaunalla ja kateellisella ali-ihmisen vihalla ei ole MITÄÄN rajoja eikä minkäänlaista häikäilyä tai epäilyksiä tai jarruja tai omaatuntoa tms. Ne AIKOO ihan tasan totaalisen tosissaan ja päämäärätietoisesti ajaa meidät KAIKKI päin seinää ja siitä alas Helvettiin.


Minä ihmettelen vain sitä miten niitä TOTELLAAN ! Taas kerran. Miksi te sähkölaitosten miehetkin TEETTE mitä käsketään ?!? Jumalauta se on TEISTÄ kiinni !!! Ei yhdestäkään vitun määräilevästä määkivästä poliitikon ja byro-rotan nahjuksesta, jotka tulisi kaikki kipata nimenomaan sinne uuniin polttoaineeksi, olisivat yhden kerran haitallisen kurjassa elämässään oikeasti hyödyksi. 

Kuten olen sanonut ja kuten sanoo se joku blogisti aina sekin, tottelevaisuus on se ongelma. Siitä teidät on saatava jotenkin eroon ja ehdollistumisenne purettua.

ALKAKAA jo NYT itsekin tulla vastaan kiitos.


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti