sunnuntai 21. elokuuta 2022

Suomi maksaa ilmasta

 https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/8de0a75d-dcce-42ad-8fae-7b35fd1fd810


Niin nin mikä se siis oli ? Se syy ?!  "Minkä takia suomen pitäisi maksaa..." jne ??... MIKÄ se syy  siis  oli ?!

Tuoss koko vitun jankutuksessa ja propaganda pläjäyxessä ei mielestäni sanallakaan sanottu. Mutta kommenteissa onneksi sentään uskalletaan jo edes vähän ynistä asiaa vastaan, hyvä finnuiitti. Minä olen siis valanut teihin jo jonkun verran enemmän munaa ja ytyä. Otan siitä täyden kunnian.Ja hei, iltaskeidan poppoot, kinkit EI OLE "ihmisiä". Joten älkää kutsuko niitä siksi. Minä en voi vittu sitten jumalauta SIETÄÄ tuota tuollaista mankunaa ja rotujen sekoitusta edes ajatuksen ja kielen tasolla, se osoittaa Luciferiaanista piittaamattomuutta todellisuudeta, eli siis on valehtelua. Kiinan apinat on...en tiä... jotain, mutta ihmisiä ne  ei ole.

Kutsukaa niitä edes demoneiksi, jos uskallatte, ja ettehän te uskalla, mutta ei ihmisiksi.


Mutta että vittu että kuvottaa nuo näkymät noihin absoluuttisiin PASKAmaihin, lehmäparatkin jäpittää keskellä jotain radioaktiivista sontaa ja myrkyllistä hulevettä. Ei vittu mikä apinoiden kurja sirkusesitys se koko maa on. Molemmat nuo ylisuuret persereiät.


Eniwei, suomen eli lähinnä siis suomalaisten ...olentojen, ei tule maksaa yhtään MITÄÄN yhtään kenellekään, SE on AINUT TOTUUS tässäkin asiassa. Mutta valitettavasti te ette ole tietoisia ajatuskykyisiä toimijoita joten te ette ajattele edes sitä että mihin ikinä ja miten paljon maksattekin...se EI vaikuta vitun pässi tämän planeetan(!) ilmastoon millääntavalla tai lailla.

Vaikka heittelisit seteleitä ilmaan ja viskelisit kolikot harakoille, ilma on ja pysyy sellaisena kuin se itse haluaa ja kuin se on.

Se vaikuttaa kylläkin silti poliitikkojen rahapussiin ja tiliin ja täten mahdollisuuksiin alistaa meitä yhä enemmän ja tehokaammin,  eli hamuta lisää valtaa. Rahan lisäksi. Ja täten supistaa meidän vastineitamme. Se ei yksinkertaisesti tasan käy.


TÄMÄKIN ongelma on ihan teidän rotupetturien mulkvistien syytä ja tekemä ja aiheuttama. Jos ETTE olisi jakaneet valkoisten ylivertaista ymmärrystä osaamista ja TEKNOLOGIAA noiden ali-ihmisten simpanssien demonien kanssa, niin ne eläisi yhä edelleen kuten ne on AINA eläneet eli kuten eläimet kivikaudella. Ja kivikautiset eläimet ei ainakaan "saastuta".


Haistakaa vittu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti