torstai 18. elokuuta 2022

Pierevä pressa #2

 https://www.youtube.com/watch?v=SHHL5l_kolQ&ab_channel=AnythingGoesSaatana  että minua sitten kuvottaa tuovitun hönödorkamegamulkku kusinuija. Tuo pidee. Mutta en ole  ainut joka sitä inhoaa, Amerikassa KAIKKI, jopa vasemmisto inhoaa tuota !! Jotka erikseen silloin teki sen kyltin jossa sanoivat kissaakin ISOMMILLA kirjaimilla  että "me emme halua pideetäkään". Trumpin lisäksi. Tai tilalle. KUKAAN muu kuin "varjohallitus"  ei halua tuota hönöttävää paskapäätä dementiamuumiota. Se on kuin elävä kuollut, zombie, kävelevä ruumis. Ja SILTI "poliitikot"  teeskentelee ikäänkuin kaikki olisi ihan O.K 


Tuon luulisi kertovan Teille Kaikille™  ihan KAIKEN "poliitikoista ja politiikasta".. Minulle se kertoo.

En tiedä MIKSI tuota näytelmää yhä jatketaan, tiedättekö ? Minä en totisesti ole ikinä ymmärtänyt  valehtelijoita ja sitä KENELLE ne ihan tarkalleenottaen oikein esiintyy tai kuvittelee esiintyvänsä. Minä en vain snaijaa. MIKSI näytellä tuollaista naurettavan ja ÄRSYTTÄVÄN, älyämme loukkaavan, typerää kusipäistä imelän tympeän tyhmää itsestäänselvän supervalheellista teatraalista teennäistä väkinäistä pinnallista paskaa.

Miksei vain sanoa että "äijällä, joka on absoluuttinen kusipää muutenkin ja aina ollut, pelkkä hapenhaaskaaja ja piereskelevä paskaläjä, on dementia ja luoja ties mitä muuta joten.."  ja pyyhkäistä se pelistä pois. Kuinka VAIKEAA tämä voi olla ?!?!

MIKSI sitä pitää oikein tahallaan killuttaa tuossa KAIKEN Kansan™  nähden ? Jollei idea ole nimenomaan ärsyttää ja tuohduttaa ja "rangaista" ja nöyryyttää kyseistä Kansaa™.


Funtiskaa sitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti