tiistai 16. elokuuta 2022

"paavi" = anti-Kristus

Planeetalla ei ole ehkä ketään yhtä satanistista ja suoraan Jeshuan vastaista ja Jumalan jne kuin "paavi". Kukaan ei ole lähemmäs anti-Kristuksen määritelmää ja kukaan ei ole oksettavampi ja rienaavempi kuin paavi. Jo pelkästään kyseinen "asema" tai nimike tai mikä vittu tuokin niljakkeinen Italialainen vitun vittu lie, on absoluuttista pyhänhäväistystä ja rienaa.


Tarina on HYVIN yksinkertainen==> muinaiset Italiaanot murhasivat itsensä Jeshuan / Jumalan ja ottivat sittemmin asiakseen leikkiä kuitenkin näiden "Maallisia Edustajia™"  ja ovat rakentaneet tuon psykoottisen ja rienaavan ja naurettavan teatterin ja rituaalisen näytelmän ja henkilökulttihahmon tuon kaiken pohjalta ja ympärille. Eli murhaajat ottavat murhaamansa tyypin "asian ajaakseen" niinsanotusti ja  tekevät sen niin sen itsensä VASTAISESTI ja materialistisesti ja vallanhimoisesti ja tekopyhästi ja hurskastelevasti ja satanistisesti kuin vain mahdollista. Sitä ei paljoa "syntisemmäksi" VOISI enää edes yrittämällä mennä.

Minä oletan Teidän Kaikkien™  ymmärtävän tämän NYT  ja HETI kun tämän tästä ensikertaa vitun tollot saatanan opetuslapset luitte.


Haistakaa vittu ja haista paavi mätäpaskavittu, syaniidilla kyllästetty, ja kuole triljoonasti saatanan tunkkainen Marxistinen absoluuttinen hävytön koiranpaskaläjä mulkvisti vitun rotta.


Saatanan italialainen vitun SIKA  !!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti