tiistai 16. elokuuta 2022

Piärevä pressa

En tiä.. ehkä teidän kaikkien maailman tollojen vitun idioottien voisi olettaa tajuavan mitä ja mikä on "politiikka" jos ja kun sen merkittävintä ja ihmeellisintä ja mahtavainta ja mitä lie, asemaa, voi pitää hallussaan seniili ja ilmeisesti vaali ym vilpillä asemaansa junailtu, kusipäinen pidätyskyvytön älykääpiö imbesilli dementiapotilas hönö juoppo, joka on lillunut "politiikassa" jo 50 vuotta eikä ole KOSKAAN saanut aikaan MITÄÄN ja joka on parhaimmilaankin ollut mitätön ja ärsyttävä ärtyisä kusipäinen idiootti  mulkku jolla on typerännäköinen pää ja hönöt rumat hiukset eikä mitään muuta daijussaan.

Suorissa lähetyksissä piereskelevä ja housuunsapaskova älyllinen jälkijättöinen kääpiö joka ei osaa edes puhua, muuta kuin aivan täysin sekapäisiä pitkinpoikin risteilev..i..?..yht´äkkiä kat-ke-avia irrallisia seinähulluja lausahduksia ja joka ei muista mistään mitään eikä tiedä edes omaa nimeään tai että on tuo kyseinen yhdentekevä hahmo, seremoniamestari, eli jotain nimeltä "presidentti". Tämän kaiken LUULISI  herättävän tyhmemmänkin höynän tajuamaan...  mutta ehkä sitä odottaisi taas liikoja. En tiä.


"..vetäisikö joku sormestani ?.." - Amerikan Idiootti

 


Mutta se on Mun Juttu, odottaa liikoja. Sellaista minä vain teen.

Minkäs teet.
P.s menisittekö tuon ^  hyypiön kuljettamaan hyyyyyvin hitaaseen kahvikuppiin ? Niihin mitä tivoleissa ja huvipuistoissa on ? Niitä paikalleenpultattuja lasten kulkineita.

Tiedätte itsekin.


Miksi joku uskoo siis tuon oleva kykenevä "johtamaan Amerikkaa" ? Se ei osaisi johtaa edes mulkkuaan housuista ennen virtsaamista, housujen ulkopuolelle saati sitten Amerikkaa.

Se ei osaisi ratkaista yhtäkään ongelmaa, edes niin monisyistä ja monenkirjavaa ja monitahoisen monimutkaista kuin "mitä tänään söis?" - olettaen että se muistaa ja tiedostaa ja ymmärtää mitä on "syödä" ja että sen tarvis ..junou ?..syödä. Ja jossa, muistamisen tapauksessa ja tapahtuessa, se yrittäisi todennäköisesti ensi-sijaisesti ja ensimmäisenä niellä omat sormensa. Yhtenä nippuna. Valittaen samalla miten kalliita nippuja on Marssilaisten palmujen juurella versovista saniaisista kootut matkamuistot, joita jo Emmanuel Cuntkin toi aina matkoiltaan yksilmäisten hevosten maasta. Päättäen höninänsä märkään pieruun. Kuten sekalaisissa haastatteluissa. Ja sen jäälkeen se sättisi ärtyneenä ja turhautuen  omasta sekopäisyydestään, jotakin tyhmää nynnyä lehdistön aivotonta Marxistista koiranpaskarottaa.


Hyi vittu ja yök.


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti