torstai 18. elokuuta 2022

Rahamuijan neuvoja taas

 https://www.youtube.com/watch?v=eAOxiDK8e0Q&ab_channel=SorelleAmoreFinance


Näin on, kaikki meidät ON "aivopesty" tämänkin suhteen, ja ne kusipäät vain jatkaa sitä ihan pokkana ihan koko ajan. Koko Koulujärjestelmä™ joutaisi ja tulisi heittää jo roskiin. Se on valtion KONTROLLIA ja kollektivismi-kommunismia ja tarkoituksena on tuhota sielujen lahjakuus ja yksilöiden MINÄ. EI mikään vitun opettaminen kuten kaikki naiivit Dodo-tollot uskovat ja luulevat ja harhoissaan (valheessa) kuvittelevat, kuten finnuiitit esim. Ja muut valtionpalvojat pakanat vitun villijuopot apinat.

Onneksi joku aina mainitsee Blogosfäärissä joten tämä on JO tarttunut teidän mieleenne, että nykyinen koulujärjestelmä on nimenomaan luotu aikanaan TEHDASTYÖLÄISTEN koulimiseen, ihan kuten tuossa ^ videossakin sanotaan. Se EI OLE missään nimessä tähdätty kohti älykkyyttä tai lahjakkuuden ja luovuuden tukemista tai kriittisen tai minkäänlaisen ajattelun opettamista ja tukemista jne. Vain niiden TUHOAMISTA. Ja tämän ON LOPUTTAVA !

Minä ymmärrän kyllä "tosielämän" (joka on jo itsessään yksi ajatusrakennelma), sekalaiset käytännön haasteet ja mitä lie, niitä on huru mycket, mutta mitä MINÄ käytän aina mielessäin esimerkkinä jolla hiljentää  mahdollinen tikku-ukko vastustajani ja sen tympeä lammasmainen alistuvaisen konformistin kritiikki, on Amerikan luominen.

Sinne lähdettiin melko kirjaimellisesti TÄYSIN tuntemattomaan, surman suuhun, ilmeisesti jopa niin että jotkut uskoivat maan olevan litteä ja että vaarana oli ettei mitään maata horisontin tuollapuolen edes OLE, muuta kuin huuhaiden kuvitelmissa, ja sieltä vain tiputaan johonkin ikuiseen mustaan pimeään tyhjiöön tai superlohikäärmeen suuhun tjns, mutta SILTI sinne oli USKOA mennä ! Ja KATSOKAA AMERIKKAA NYT ! Vaikka tuolla mitä juuri kirjoitin, on toki ainakin kaksi merkitystä mutta tiedät kyllä mitä tarkoitan. Siellä on paljon enemmän kuin siellä oli ennen eurooppalaista valkoista ihmistä. Sieltä on menty kuihin ja Marsseihin asti ! Se on jo jumalauta jotain.

Ja se kaikki perustui vain USKOON, siihen että ne luotti luojaan ja itseensä ja manifestoituvaan kohtaloon, ja se on aika sama kuin tuon ^ videon sisältökin sinänsä. ÄLÄ luota "auktoriteetteihin" eli itse itsensä sinun komentelijaksi ylentäneisiin kusipäihin, luota vain itseesi ja luojaan ja mihin lie.


Eniwei. Alkakaamme KAIKKI katsella kaikkea vaihtoehtoista ja tukea sitä. Ja se lieneekin kohta  pakkokin, tilanne näyttää aikalailla siltä.Katsellaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti