maanantai 15. elokuuta 2022

Kommenttejani professorille

Noni. 

Nyt se tapahtui, eli ärsyynnyin professorillekin,  mutta tämä on vain ajan kysymys kun joudun elämään tällä alivertaisten apinain kirotulla vitun planeetalla. Minä ja apinakunta EMME kuulu tai sovi yhteen.


Eniwei, halusin vain arkistoida Teidän Kaikkien™, für alle da, nähtäväksi nämä kommentit jotka jätin  "Professorin" blogiin koska epäilen joutuvani sensuurin uhriksi. Itse asiassa olen siitä täysin 100-VARMA.

Joten tässä on...


Liikkeelle  nuo siis lähti kommentista jossa sanoin sille VITUN nuhjuiselle koirasedälle oikkoselle että  vaihtaisi jo pikkuhiljaa sitä VITUN levyään. Se jättää AINA tismalleen SAMAN kommentin joka vitun ikiseen paikkaan mihin ikinä se meneekin, se on kuin jokin vitun muslimi joka toistelee sokeana ajatuksettomana muulina mitä joku muinainen likainen härski saastainen satanistinen lastenraiskaaja terroristi äijänkuvotus on sanonut.

Hei sellaista se on, nämä fintiaanien oikkoset ja proffat.

(Professori siis uhkasi poistaa kaikki kommentit joissa on sana "nekru" tai  muuta "ihmisiä halventavaa" tjns... hahahaa voihan nyt VITTU !! Se on siis ihan 100 % yksi vitun kukkahattu-kommariwokeopaattisuvakkimulkku siis itsekin, joten SUKSI VITTUUN vitun tylsä mäntti).


This is NOT America.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti