sunnuntai 21. elokuuta 2022

Bile Saastis

 Sanna Saasta.

Finlannin Primääri Kanisteritar.

Jne...


Mitä tuostakin kaikesta enää sanoa. Vittu saatana. Tuollainen 20 kiloinen kurja rutikuiva likka, jolla ei käsittääkseni ole edes isää, miten Modernia™,  on olevinaan jokin vitun "Kansanedustaja™" ja mikä lie naurettava paska.

Tämän LUULISI sanovan teille aivopestyille Tavallisille Kansalaisille™ eli lobotomisoiduille hevosille totaali-idiooteille että "hei?!..ehkä KOKO vitun ´politiikka´on pelkkää pelleilyä ja teatteria ja hönöjen höynäytystä ja kuuliaisten kiusaa ?!?" ...  ju dount faking sei ?...

Näin on, sitä se on, hienoa että sinäkin alat snaijata.

Eniwei... järkyttä ajatus että tuollaiset ^ vitun kusiaiset tiukkapipoiset kakarat, Mimosat, on "päättämässä asioista" !!  Absoluuttisen järkyttävää. Ja kuten kaikki ja kissansa on jo kommentoineet...tuo kaikki ei ehkä ihan vastaa sitä Asiallista Seremoniallista Virallista Vakavuutta™ mitä tuollainen "asema", toisin kuin juna-asema, edellyttäisi.

Ja kuten Dim Fuul sanoi, tuossa suomen naapurissa riehuu se yksi kalju paskaläjä ydinpommien kera ja täällä bilettää tuollainen joku Sanna. Ei se kieltämättä ehkä ihan sitä ryssändemonia vakuuta.

Nii-in, ei niin.

Ja mitä muuten tuon likan tuossa yllä ^^ paidassa lukeekaan ?  Siinä lukee että "Boys will be boys, held accountable for their fucking actions!"...  se kertookin jo minulle ihan KAIKEN tuosta tympeästä tyhmästä likasta. Se on niitä perus tiukkapipo kimittäjä nalkuttajaämmiä joiden "persoona" koostuu  siitä että inhotaa jätkiä / miehiä mutta kuitenkin pyritään niiden seuraan ja sitten valitetaan siitä seurasta likkojen kesken ja ehkä yritetään vähän MiiTuuata joku onneton höynä. 

Se  on siis melko perus feministi™sika.

Joka siis haluaa kiusta ja kyykyttää ja alistaa miehiä ja "kostaa" näille jotain, luultavasti oma tympeytensä tjns. Haista vittu.

Mutta nyt näette Finnuiitit, ette te ole mitenkään niin Poikkeavia™ - osataan sitä täälläkin, samaa elitistien vastenmielistä hoi polloin halveksuntaa ja Nälkäpelin "Capitoolin" tyylistä pröystäilevää kansan päälle oksentavaa "biletystä" yms. Ei siis ihan mitään Talvisodan Henki™ henkeä tai altruismia tai talkoohenkeä tjms.

Vain lapsellisia pikkulikkoja nolaamssa Meidät Kaikki™.

Toisaalta en minä välitä, sen kun tuhoavat kyseisen"instituution", niistä on KAIKISTA päästävä muutenkin, ja onhan tuo ehkä visuaalisesti siedettävempää ? kai ..? en tiä, kuin ne wanhan ajan pönöttävät rutikuivat rumat äijät.

Hyppäisittekö lentokoneeseen jossa nuo on pilottina ? Tuli yht´äkkiä mieleeni. Mutta minä en.

Ja kyllä, siinä videolla sanotaan aivan absoluuttisen itsestäänselvän päivänselvästi "jauhojengi". Minun tarvi kuulla se yhden kerran ja jos jonkun tarvii sitä kuunnella tai analysoida sen enempää niin hei,  sinulla on kuulossa ja korvissa ja kuullun ymmärryksessä vikaa.


Kiitti.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti