maanantai 22. elokuuta 2022

Mannet varkaissa

 https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/8552eca3-20a8-4479-bb14-b54dec9111f9


Mustaloiset eli mannet on kaikki pelkkiä VARKAITA. Kuten kaikki tietää ja on aina tienneet, mutta jonka suhteen ollaan leikitty nyt tyhmää kuten muslimin ja neekerin primitiivisen satanistisen pakanallisen pahuudenkin, noin viimeiset 20 vuotta.

Mutta se saa riittää sitten se.


Luulen että kaikkein paatuneinkin ja tyhmin, niinsanottu "kulttuurirelativisti" eli näsäviisas juutalainen ja/tai vasemmistolainen, typerä kusipäinen lapsellinen päätään aukova kusipäinen mulkvisti ääliö kyllä tiedostaa, sana josta ne niin tykkä, tiedostaa, niin nin ne kyllä tiedostaa tämänkin ^ ihan hyvin. Mutta koska ovat saatanasta ja "luonnostaan" vinoutuneita ja ihan periaatteellisia uppiniskaisia verta nenästään kerjääviä pikkumaisia kusipäitä, no ....sellaisia ne sitten on ja ainakin leikkivät TODELLA TYHMÄÄ kaiken tällaisen suhteen. Kaiketi jotain "salonkikelpoista" tai "vieraskoreaa" tjns.

Suomalaiset, tajutkaa että tuo teidän vieraanvaraisuutenne ajaa TEIDÄT ulos omasta maastanne ja korvaa teidät alkeellisilla aliapinaroduilla ja sen jälkeen ne tuhoaa kaiken minkä ehtii suomaliassa tuhota ja sitten lähtee pakkasta karkuun johonkin muualle. Luultavasti Saksaan ja Ranskaan missä on vähän lämpimämpi. Ajatelkaa asiaa vähän eri versiona Natsit vs Lappi tapahtumaketjusta.

Mutta Lappina toimii KOKO Suomlanti. Se on sen tyyppinen "diili".


Eniwei, piti vain todeta että paitsi että mannet on naurettavia alkeellisia karkeita varkaita joilla lienee tässä vaiheesa jo geneettisesti periytyvänä niin alhainen älykkyysosamäärä että ne tulisi ihan "virallisestikin", mitä ikinä sekin onkaan, luokitella kehareiksi tai ehkä ihan suoraan joksikin sammakoiksi tai silkkiuikoiksi tai matalan tason apinoiksi, mutta niin nin piti sanoa myös että naurettavaa iltalehti !! NAURETTAVAA !! Ette kykene saatanan paskasammakot kommunistit manipuloivat valehtelijat edes antamaan, oikein sieltä ylhäältä sallimaan, hoi polloin perunasäkkikansan kommentoida uutista. Saattaisitte saada TODELLISIA sanoja kommentteihin jotka tiedättekin oikein hyvin jo itsekin, ja joita kutsutte ____puheeksi.

Me muut kutsumme niitä rehelliseksi luojansiunaamaksi itseilmaisuksi. Eli juuri siksi mitä lakeijat / valtio ja muut Perkeleen / Pirun lapset INHOAA ja VIHAA. Ja miksi ? En tiä... kaiketi koska "totuus vapauttaa, mutta valhe tekee sinusta orjan" ja he ovat muiden orjuuttajia joten .... 


Mutta että kuvottavaa. Haistakaa saatanan mannet vittu. Tai se tunkkainen ruma vitun naurettava varkaanhameenne. Se löyhkännee aika kamalalta. 

Ja näyttää kamalalta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti