lauantai 13. elokuuta 2022

byro-rotista jne

 https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/352f18ba-11a4-4b70-8a21-78c84b8677bd


...johon suhtautuminen oli lähinnä töykeän vähättelevää...


^  Eli ihan tismaleen samaa kuin suomessa virkabyrokraattien suhtautuminen "Kansalaisiin™".  Joka jo muuten käsitteenä ja sananakin on naurettavan wanha ja tunkkainen ja pikkumaisen muinainen ja 1800-lukulainen läjä kommunistinpaskaa. Kuten on KAIKKI "politiikka".

Mutta eniwei, tuollaista kaikkeen suhtautuminen on tässä pienemmässäkin neuvostojen loputtomassa vitun liitossa.

Jos joudut jotenkin asioimaan  jonkun VITUN kelan kaltaisen rikollislafkan kanssa, törmäät tämän näköiseen.....tyhmään kuvottavaan rumaan vitun ämmään joka tavalla tai toisella kiistää sen mitä sanot tai evää sen mitä haet (ja tarvit) ja / tai yrittää muutenkin lytätä sinut kaikin mahdollisin keinoin. Eli ihan PERUS "byrokraatti". Verta nenästään kerjäävä komenteleva ventovieras elämääsi määräilevä haitallinen hyödytön vitun loinen.Lopuksi vielä kuva ryssien myötähävettävästä kurjasta surkeudesta.

"Surkioryssät" kuten nimesin kuvan.Ryssien on aika vain myöntää olevansa säälittävä kurja mitätön paskaläjä, alempi rotu. Siinä kaikki.
Ihan turhaan yritätte roikkua kuten Finnuiititkin ja neekerit ja muut äbäläwäbälä apinat, valkoisen ylivertaisen IHMISEN liepeissä ja punteissa kiinni kuin hankajalkaiset laivan keulassa ja esittää rahtikultteinenne olevanne Tasa-Arvoisia™ tai Vertaisia™.
Te ette vain kertakaikkiaan yksinkertaiseti OLE, ja mikään ei IKINÄ tule sitä muuttamaan. Se on ja se pysyy.C´est la vie.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti