keskiviikko 17. elokuuta 2022

Rappio"taide"

 https://www.youtube.com/watch?v=DXrzhxsG5tA&ab_channel=PaulJosephWatson


Vittu mitä absoluuttisen kusipäistä ilkeää pikkumaista pikkusieluista paskaa. Eli ihan perus kommunismia ja "vasemmistolaisuutta" ja mitä lie rähjäistä pohjasakan ja elitistien kuohuntaa.

Molemmat pitäisi repiä kuten tuo VITUN kramsin psykopaattikehari, kappaleiksi ja sytyttää tuleen ja kusta tuhkiinsa ja se olisi vasta se kohtelias ja helppo ja miellyttävä alkuosio. Rangaistuksessaan.

(TIEDÄN että se on kuollut jo muinoin, riläx).

Olkaa skarppina kaiken tällaisen kanssa ja avatkaa suunne, silmiä en voi kehottaa avaamaan mutta suunsa minimissään ja ehkä jopa näppiksensä. Toki joku blogosfäärin ämmä siitä suuttuu mutta se on vain hyväksi pikkusieluille, suuttuminen tekee skarpimmaksi ja palauttaa realistisemmaksi ja järkiinsä. Ihmiset näkee ärtyneenä selvemmin kuin leijuessaan ilmapallopäisen tyhmänä muutoin niin platkussa elämässään.

Muttei tätä finnuiittitantat ymmärrä, niillä ei ole ihmisen / sielun sisältöä ja tunteita. Ne on yksinkertaisia kuin polyypit.KUVOTTAVAA, absoluuttisen kuvottavaa on tämä kaikki. Ja juuri tismalleen sitä ne haluaakin, meidän kituvan ja kärvistelevän kiirastulessa. Josta itse ovat kotoisin. Käärmeen perseestä.

Eniwei, meidän kannattaisi alkaa vain heittelemään vasemmiston vammaisten kaikki ns "taide" ihan kylmästi roskiin ja polttamaan sitä, ja töhrimään. Ei se toki niitä HAITTAA sillä se on kuin "spreijaisi" jotain roskakasaa jossain virtsaisella sivukujalla, mutta ..olisihan se jo jotain. Nou ?

KOSTO elää "vasemmisto". Bet on that !

Saatanan koiranpaskarotat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti