tiistai 23. elokuuta 2022

Tulevaisuudesta....

 Hei !


Kun siihen nyt satuit niin minulla on tällainen Julkaisu. Ihan SINUA varten !  En ensin oikein tiennyt sanoako mitään Blogiin vai ei, mutta kun Paul Zousef oli tiennyt julkaista tällaisen videon ...

https://www.youtube.com/watch?v=8wr48wa3mg0&ab_channel=AnythingGoes

...niin pakkohan minun sanoa sitten.

Ensinnäkin ei sillä että tämä, TÄMÄ, tälläkertaa, olisi mikään "call to action" kutsuhuuto tjns, mutta totean vain kun tällaista näin. Tämä lienee siis Meidän Kaikkien Kollektiivinen Kohtalo. Ja minä TIEDÄN kohtalon olevan todellinen, minulla on henilökohtaista "spirituaalista" kokemusta, joten minä uskon tämän ihan ät feis väljyuu. (At face value).

Luin sellaisen kuolemanrajakokemuksen, olen lukenut ne varmaankin KAIKKI mitä tähän asti on ja luen jokaisen sikäli kun seuraamaani sivu päivittyy, jossa itse Jeshua oli näyttänyt "tuonpuoleisessa" vierailun lopuksi, ennen tähän maallisen ruumiiseen paluuta sille kokijalle  maaplaneetan lähitulevaisuutta. Ja se on ikävän ...ennustettavaa kuultavaa, se on JUURI tismalleen sitä mitä sen olettaisikin muttei haluaisi USKOA. Se kuului abaut näin...

- USA tulee jakautumaan kahdeksi eri maaksi, Pohjois ja Etelä Yhdysvalloiksi. Tämä muistakseni n vuonna 2051-63. Ilman, valitettavasti, sisällissotaa mutta vääjäämättä eikä sille voida mitään. Kuilua ei tulla kykenemään kuroa umpeen. Kiina, kaikista maailman paskalävistä, tulee tämän seurauksena hyökkäämään molempiin Amerikkoihin joka ajaa nämä hakemaan liittolaisuutta ja turvaa Kanadasta ja Meksikosta, ja tuon pidemmälle tulevaisuutta ei hänelle näytetty. Mutta sitä ENNEN...

- 2024 siirrytään muistaakseni Globaalisti silkkaan kryptovaluuttaan, kaikki valtiot tulevat ajamaan käteisen tiehensä ja tämä antaa heille todella paljon LISÄÄ VALTAA ja USA:ssa otetaan käyttöön Kiinalainen "sosiaalisen luottoluokituksen / pisteytyksen" järjestelmä, suoraan demonijumalan perseestä. Eli USA tulee pohjoiskoreaksi aika pitkälti. Kunnes... 2028 Donald Trump valitaan toiselle kaudelle presidentiksi, vasta siis silloin, EI 2024, ja hän palauttaa Amerikkaan paperirahan ja kumoaa Globaalin jonkin..mikä se nyt olikin. Kaiketi tuon ..taisi muuten olla "rahoitusmarkkinat" an sich, koko rahamaailman. Tämän kaiken muistan nyt ulkoa. Tämä kuullostaa valitettavan todennäköiseltä ja itsestäänselvältäkin.

Olen vain pettynyt että siihen menee noin helvetin kauan, tuohon Amerikan kahtiajakautumiseen siis, tuo toinen juttu taas on ihan hyytävän helvetin lähellä ! Aivan liian pian. Ja kuten Jeshua sanoi sille jollekin, ne kusipäät saavat tuon avulla kontrolloida räikeän helposti ihmisiä "poliittisten mielipiteiden" ja maun ja sanojen ja tekojen ja minkä lie perusteella, eli TISMALLEEN se mitä me olemme tässä koooooooooko vitun ajan sanoneet ja mistä olemme VAROITELLEET ja jonka takia olemme Salaliittoteoreetikoita™.

Haistakaa vitun imbessillit naiivit idiootit vittu.


Mutta että tällaista.

Mainitsen samaan syssyyn ja rahaan toisen vastineen. Toisessa tapauksessa oli Jeshua näyttänyt Kolmannen Maailmansodan "läheskuolleelle" ja se oli alkanut niinkin odottamattomasta paikasta kuin Korea. EIKÄ edes kuten luulisi, pohjoisesta, vaan ennen sitä "koreat yhdistyvät takaisin yhdeksi ja käyvät paaaljon isomman naapurinsa kimppuun". Sitä en tiedä onko se ryssä vai kiina, mutta molemmat parempi, minulle kelpaa tuo "skenaario" ilomielin.


Eli tällainen on nyt, ilmeisesti, tilanne. VARAUTUKAA kukin tahollanne sikäli kun pystytte ja keksitte mitä tehdä. Helpointa se(kin) on taas niille joilla on tarpeeksi RAHAA. Sitä kannattanee vielä kun VOI, käyttääkin vähän johonkin.


Ja sanon jo NYT hoi polloin taliaivot: ÄLKÄÄ luottako "viranomaisiin" ja kavaltako ja luovuttako toinen toisianne niille ! NE ovat se YKSI YHTEINEN ulkopuolinen VIHOLLINEN. Kuten ovat ihan AINA olleet. Minä en voi sinun aivopesullesi mitään, mutta kuuntele minua sen kaiken typerän tihisevän tuskaisen paksukalloisen läskinkin läpi ÄLÄKÄ vajoa ehdollistumisen unholaan ja Luciferiaaniseen suohon.


Vitun tollot SAATANA !! Alan ärtyä jo nyt eikä mitään ole vielä edes tapahtunut. Tai on paljonkin mutta tuosta ^... tai ON... paljonkin... mutta no...

niin... 


Mennään näillä.Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti