perjantai 19. elokuuta 2022

Sähköpirssi

 https://www.youtube.com/watch?v=TUx8yIlKVpU&ab_channel=SorelleAmoreFinance


^ JA  ...


HAH ! HAH ! HAA!!


Siitä ^ saitte,  TAAS, ympäristökommarit. HAhahahaaaaa.


Sähköautot on täyttä ja typerää skeidaa ja  te TIEDÄTTE sen. Ja ihanaa että tuette samalla ihan ihka aitoa wanhan ajan neekeriorjuuttakin. HAhahahaaaaaaaaaa.

KATSOTAAN kauanko vasemmiston kusimulkuilta ääliökakaroilta kestää alkaa töhriä ja ruisku /  suihkemaalata eli "spreijata" eli suomeksi suihkemaalata, kuten ennen turkisrouvien turkiksia, noita  VITUN Tesloja ! HAhahaa, oletan että sitä saa venata jonkin aikaa... jostakin syystä ..?...

Mutta eniwei, tästäkin hulluudesta ON PÄÄSTÄVÄ !!  Tämä on oltava yksi ensisijaisista "imperatiiveista". TÄTÄ on alettava, iroonisesti, "ajamaan". EI enää MITÄÄN  ympäristökommunismia.


Ja sanon nyt mitä olen unohtanut monasti kirjoittaa. Eli lempibloggailijani kirjoitti jo joskus noin 2012  tai 13 blogissaan, että se SYY miksi tätä kaikkea tehdään ..on ehkä ihan vain niin tyhmän yksinkertainen kuin että neekereille on nyt annettu KAIKKI mahdollinen viimeiset 600 vuotta yhteen mittaan ja ne siirrettiin bussissa keskelle ja sitten eteen, niille on alennettu kaikki mahdolliset sisäänpääsyvaatimukset ym ja MIKÄÄN ei ole, tietenkään(!), toiminut.  Joten ne mulkut mitkä näitä asioita tekee, on saapuneet siihen tulokseen että tehdään sitten siis valkoisesta yhtä tyhmä ja köyhä kuin neekereistä ja lopulta kaikki ON kuin onkin sillä "samalla viivalla". 

Siinä kaikki.


MIKSI joku idioottikusipää HALUAA kaikkien "olevan samalla viivalla" ?....Sitä  minäkään en osaa sanoa, en edes teoretisoida. Se lienee vain tyhmien ajattelematonta ja lapsellista tyhmyyttä. Maagisen Ajattelun yksi toteuma lukemattomien muiden tympäännyttävän typerien vastineiden joukossa.


TEHKÄÄ NYT VITTU JOKU JOTAIN TÄLLE(KIN) ASIALLE !!!


Minä teen kaiken minkä keksin ja pystyn ja kykenen heti tekemään. HELPOIN on esim..mm... olla vain ostamatta mitään vitun sähkövatkainta ja pitää bensa-autostaan kiinni vaikka kymmnen aseistettua kyttää yrittäisi sen sinulta väkisin viedä. KAIKKI on tehtävä "valtiovallalle" niin absoluuttisen vaikeaksi kuin mahdollista.  KEKSIKÄÄ KEINOT  !


Missä on tahtoa sieltä löytyy keinot   !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti