keskiviikko 10. elokuuta 2022

barbaarit vs Brittney

 FUCK YOU RUSSIA ! FUCK YOU !! FUCK YOU RUSSIA  !


SAATANAN vitun ryssäläiset raukkamaiset perkeleet pelokkaat madot !! Vitun taliaivot paskapäät perkele.
VITTU mitä saatanan pohjoiskorealaisia ja Saatanan lähettiläitä maan pinnalla. Vittu mitä absoluuttisia kiusaajia kusipäitä vaaleita nekruja ja yhdentekeviä pulputtavia perkeleitä.

Vitun alhaiset saastat liejumulkut kusipäät.
JOS minä olisin Amerikan bossi, minä OLISIN JO(!) lähettänyt jonkun SiilTiimSixin vapauttamaan kyseinen neekerilikka, mutta Amerikkaa "hallitsevat" Amerikkaa inhoavat Amerikan viholliset ei nosta sormeaankaan.

ABSOLUUTTISEN KUVOTTAVAA. Mikä häpäisy jopa ryssien kaiken muun pahuuden ohella ryssille itselleen.

Vittu jihuu, joku koripalloilija käy kyseisessä paskatunkiossa jota tuo rutiköyhä sieluton paska-kansa ihan pokkana julkeaa ja kehtaa kutsua "maaksi", kantaa tietämättään ja ihan täysin sama vaikka olisi kantanut niitä tietäen ja  kuten neekerillä on tapana eli päänsä päällä, jotain helvetin ..kannabisöljyä tjns yhdentekevää ja henkilökohtaista...  tiedätte KAIKKI itsekin että tuo on tekemällä tehty Rasismi™ / Noita!!™ hevosenpaskatuomio. Tahallista KIUSAA ja silkkaa julmaa pahuutta ja kidutusta.

Paitsi että langetaan KIROUKSEN kaikkien ryssien ylle tässä ja nyt, eritoten tuon tekijöiden, pyydän teitä KAIKKIA LIITTYMÄÄN siihen. Jos olet ajatuksissasi ja tunteissasi mukanani, se toimii kyllä, USKO minua. Äläkä tuijota  VAIN aikaa. Aikaa ei "hengessä" OLE. Se on tämän maailman illuusio.
Mutta palatakseni  vielä itse asiaan, AJATELKAA... 1 likka.... jotain vitun sähkötupakan "patruunoita".. niissä jotain vitun kannabisöljyn jäämiä tjns ??.. Y  H D E K S Ä N   V U O T T A   RYSSÄLÄISTÄ saastaista linnaa ?!?

Tarviiko typerimmällekkään vitun valtion aivosaastaamalle tympeälle nilittäjäkusipäälle vääntää rautalangasta tuon selkeämpää ennenkuin abaut yrjö lentää ?! 

Ryssät TULEE POMMITTAA TÄYSIN ARMOTTA yhettömiin ja minä tarkoitan sanojani kuin Hitler aikanaan.
Ei sitäkään kukaan USKONUT toki, mutta en tiä ...ehkä NYT uskotte ? Jälkeenpäin. 
Hei sellaista on olla TYHMÄ !

Eniwei, toisinkuin Z-idiootti, minä olen ryssänvastaisen SUURSODAN absoluuttinen kannattaja ja odotan että tuo häikäilemätön Satanistinen saastan kuvottava vaaaaltava yhdentekevä vitun tunkio voidaan jo hoitaa Historian viemäriin mihin se kuuluu ja ottaa sen kaasut ja öljyt ja mitkä lie resurssit ihan meille oikeille valkoisille. Osin vaikka joillekin teille Fintiaaneille.

Tuosta  "maasta"  ON PÄÄSTÄVÄ EROON.
"russia" - junk yard, RELEASE this girl now ! And also: eat shit and die. (So some of your own "foods" you fucking disgusting maggots).

Ps. i put a CURSE on you !  ALL of you !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti