lauantai 31. toukokuuta 2014

Nana nana duuud lukslaik a Zo´ombi i.

Aeroshit ja Metallicacca kävivät näämmä molemmat tuossa vaivihkaa Helsingissä konsertoimassa. (Zeims Hetfieldillä oli suomalainen takki!! [torilla tavataan!])

Tämä kaikki tarkoittaa siis ainakin sitä, että kyseiset herrat on saaneet vapaata vanhainkodistaan. En tiedä paljonkaan niiden käytännöistä, mutta ainakin tämän perusteella niistä saa lähteä esim, jos ihan pakottava tarve on, -maailmankiertueelle. Tai ainakin Helsinkiin. (Joka on paljon pienempi kuin Maailma! HUOM!)

Kaikesta päätellen, paitsi omasta henk.koht läsnäolosta, näiden molempien "pumppujen" kannattaisikin jo pistää pillit ja pumput pussiin ja "call it a day" eli lopettaa.

Ne tuskin saa enää erektiotakaan ilman pumppua.

Ja tuosta Iltalehden aika brutaalistakin arvostelusta päätellen, eritoten Aeroshitin. Ennen "rokattiin" Aerosmithin tahdissa, nyt ne itse rokkaa tahdistimen tahdissa, ja soitto on sitten sitä luokkaa eli helvetin hidasta ja levolista ja kankean töksähtelevää ja jatkuvan kuoleman partaalla kiikkuvaa.


"Hhhöäääh !! ja mä tuun täältä niinku näääin, hääääääähh!! hahaahha.." Stiiven Tailer 89v.
Tosin, nuoriahan nää vielä on verrattuna esim Rollareihin, jotka on jo alun neljättäsataavuotta vanhoja.

Rokki on urana kai sama kuin lätkä tjms, eli siihen pitäisi osata varautua jollain B-suunnitelmalla kun se "rok unelma elämä" vihdoin hiipuu pois. Tai käy noin ^^

* * * 
Luin molempien keikkojen arvostelut Iltiksestä, ja on aika selvää, että molempia "pumppuja" alkaa jo ikä painaa ja raskaasti.
Metallikan pojatkin oli sitten soittaneet ihan mitä sattuu ja vähän sinneppäin. Sellaista se vanhuus on ! Siellä sitä sitten vain pönöttää, keskellä lavaa, tuhansien edessä ja miettii missä helvetissä on ja miksi tuli syötyä vielä se energiapatukkakin juuri ennen keikkaa!? ja mitenkä se ja se soolokin nyt meni!?

Larssi varmaankin tuijotti rumpukapuloita kuin neekeri matematiikan yhtälöitä ja viidakon marakatti radio-ohjattavaa robottia -eli kuin ei olisi ennen nähnytkään ja ihmeissään. Todellisuudessa nuo kaikki heput varmaankin haluaisivat vain "hotellille lepäämään" tai kotiinsa nukkumaan eikä enää "rokata". Ihan niinkuin 100-vuotiaskin haluaa lähinnä varmaankin vain kuolla.
On vain piste jonka jälkeen ei enää kertakaikkiaan jaksa eikä pysy enää kärryillä ja luulen, että se piste lähenee molempia näistä kööreistä uhkaavalla nopeudella.

Uskoisin näkemättäkkin, että nämä bändit alkaa jo käydä itse itsensä parodiasta, ja kuten tuolla iltalehdessä sanottiinkin, kuulosti Aeroshitti paikoitellen jo ihan joltain surkealta tribuuttipändiltään. Voi voi sentään, näitä ei vain saisi päästää tapahtumaan, näistä paikoista vihollinen rankaisee kyllä sellaisella prosentilla, että huh huh !

Enter Mudman


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti