torstai 22. toukokuuta 2014

Suomi fuskaa

Olen ajatellut kirjoittaa tällaista; Suomalaiset ikään kuin fuskaa, ottaessaan osaa elämään sellaisena kun sen on rakentaneet ja määritelleet Anglo-Saxonit ja muu Suuren Maailman Europidi väestö !!

Suomalaiset ikään kuin ovat hypänneet siihen "bändwägöniin" mukaan ilmaiseksi ja tiuskivat sieltä kuormasta sitten itsekkin, anglojen kylkiäisinä, Kaiken Maailman Neekereille ja muistuttelevat mielellään neekeriä yms ryssää, siitä kuinka alhaisia ja paljon suomalaista vähemmän he ovat. Mutta tässä piilee vaara, että unohtaa itse kehittyä ja kehittää jotain ja kaikkea omaa!! eikä sitä mitä on Angloilta saanut apinoitua. Ja että jää itse, itseasiassa vajaaksi, tyngäksi, eräänlaiseksi tynkäkasvuiseksi kääpiömäiseksi kulttuuriksi... kuten esim Viro tai ...Amerikka Englantiin nähden jne.

Suomalaiset huijaavat myös siinä ja sikäli, että ilmaisevat itseään musiikissa yms, englanninkielellä vaikka heillä olisi käytössään ihan ihkaomakin kielensä ja paljon rikkaampikin vielä, monin tavoin. Eli suomalaiset ei oikein uskaltaisi ja kehtaisi ja rohkenisi -ilmaista itseään omalla kielellä, koska sehän olisi jo liian "riilii", liian lähellä ja välitöntä ja aitoa ! Sen pitää olla yltiö Heteroa, yltiö "reflektiivistä" (Hankamäkeä tähän mukaan ujuttaakseni).  Tämä kaikki lienee yksi syy niiden satojen joukossa, miksi nykyään ei enää tehdä mitään merkittäviä "ranteet auki biisejä" kuten n "joutsenlaulu" tai Dingon "autiotalo" tai mitään muutakaan samallalailla merkillepantavaa ja "niin ravisuttavaa" ja ..."aitoa" kai.

* * *

Suomalaiset on siis typistäneet ja tympäyttäneet ...tai "tympiinnyttäneet" kai, itsensä samanlaisiksi tusinalieroiksi kuin suurinpiirtein kaikki muutkin. Koko hela maailma on polvillaan Sfäärin edessä ja tuijottaa sitä silmät suurina suoraan ylöspäin kuin lapsi Disney linnaa. (Joka siis sekin on, iroonista ja sattuvaa ja sopivaista kyllä! Anglo-Sfäärin lahja maailmalle!).

Suomessa kopioidaan ja apinoidaan ja kotiutetaan ja paikallisiin olosuhteisiin sovitetaan -kaikki mahdollinen Sfääristä ja hyvin uskollisesti. Vaikka myönnettäköön, että sehän on vain apinoiden tapa! eli siis imitoida sitä johtoapinaa, sitä pääpamppua ja Alfaa. Tässä tapauksessa johto rotua / kansaa eli Sfääriläisiä.

Suomalaiset itse tuskin olisivat keksineet sähköä, lentokonetta, lennätintä, metallisia laivoja tai Afrikan maiden siirtämistä Tampereelle ja Helsinkiin. Kaikkea ne Anglot (ja juutalaiset siellä seassa!!) keksii !!

* * *

Tele-visiossakin vatkataan tätänykyä vain persettä...

Perse
..ja huidotaan käsillä kohti kameraa kuin sokaistunut nekru joka hapuilee pitkin viidakkoa, ja vammaillaan "ihan kybällä" ja oikein olan takaa.
Ja elokuvat ja TV-ohjelmat on kaikki ajanhengen mukaisesti -vakavampia kuin rakkaan lapsen ja sen kissan, yhteis hautajaiset, ja vielä paljon väkivaltaisempaakin.
Tai sitten TV:ssä meille vittuilee joku sekopäinen Mosambikilainen horo tai joku helvetin näennäishintti ja oikein hieroo sitä naamallemme, että "hahahahahahhaaaaa olette joutuneet asuttaas neekerei..siis tummaihosii!! ahaha ah haah hah hah haa " (ei varsinainen sitaatti! HUOM)

Tai sitten TV:ssä pitäisi sietää ja jaksaa seurata ja katsella sitä kuinka joku vitun 3-400 kiloinen läski hirviö!! joku tahdonvoimaton vitun vetelys -yrittää "laihtua" eli syödä marginaalisesti vähemmän piirakoita ja munkkeja ja sipsejä ja suklaata ja kitata vähän vähemmän limua ja nesteytettyjä keksejä. Tsiisus fak !

Tai sitten se on sitä vitun iänikuista "skedeemistä" eli skeittaamista eli 1970-luvun "uutuusharrastusta" ja ilmiötä ja lahjaa ja muotivillitystä. 1970 luvun !!! -70-luvun !!!

Seittemän Kymmentä !!!

Kam-tö-fak-ooooon !!

Sitten nämä nykyklopit, nämä vitun skeittarinulkit vielä tulee ja pärrää niillä vitun lankuillaan pitkin ja poikin kauppojen käytäviä !! jumankauta saatan, että tekee välistä mieli..... raksauttaa se lauta poikki ja heittää tuleen ! ja nauraa !! bwahahahahahaaaaaaa jiiiiaaaahhahahahaaaa. Iskeä ne laudan pyörät niille nulkeille suuhun kuin omena sialle (ei siis Poliisille! huom [tai no...toisaalta: miksikäs ei !?]) jne.
Siinä on jo muuten yksi selvä ja hyvä ja arkipäiväinen esimerkki siitä, kuinka nykynuoret (valkoiset) on jo ihan tasan oikeasti ja tosissaan -alkaneet muistuttaa nekruja ja käyttäytyä kuin ne vitun elukat! Kohta niillä on jo lävistyksiäkin naamat täynnä ja tatuointeja!! ja ne vetelehtii vain jossain alikulkutunnelissa ja nurkissa ja pielissä ja räkii ja paskoo nihin ja uhittelee "leikillään" ohikulkijoita ja spreijailee "tägejä" kaikkialle ja mölyää kuin kiimaiset simpanssit käytävillä ja toreilla ja elokuvateattereissa ja busseissakin kai jne... ei mutta hetkinen!?!?!.... o_0 siis... kaikki tuohan on jo arkipäivää !!
Se on siis jo täällä !! "Nollakohta", "uusi alku" palautuminen viidakon tilaan ja Sivilisaation romahdus (jossa on kyllä toki hyviäkin puolia). Ihmisten kaikkoaminen metsään ja tulen palvonta!

Mikä pahinta, kohta kun ne kyllästyy neekereihin ja olemaan Vekruja, ne alkaa simuloida ja emuloida niitä typeriä vitun Mehikaaneja, jotka lieneekin ainoa rotu joka on yhtä tyhjä ja järjetön ja mielisairas ja hullu ja brutaalin väkivaltainen -kuin neekeri!! paitsi tietysti Hiekkaväki, mutta ne on ihan omassa kategoriassaan ja sarjassaan joten niitä ei lasketa.


* * *

Eli suomesta ei ole tulossa mitään "suomea" ja mitään pohjoista tai omaleimaista vaan tajunnanromahduttavan (imploosio) tylsä ja tylsämielinen mitätön, valju Pohjoinen kommari-neekeri nevada, jossa mitään ei voi eikä "saa" sanoa tai tehdä eikä kenelläkään ole töitä tai mihinkään varaa (ruokaan tai asumiseen yms joutavaan).
Lobotomisoitu maa, joka pelkää kokoajan, että "Ryssä hyökkää!!" täristen pöytäliinan alla polvet suussa ja saaden ainoan elähdyttävän kokemuksensa ja purkautumisensa lähinnä vain Jääkiekon pyhän rituaalin kautta.

Sen pitäisikin kai olla suomen Virallinen Uskonto ! Jääkiekon, niinkuin Kanadassakin, eikä minkään Feminismin tai Leninismin tai Vesa Masa-Loirin palvonnan.

Suomesta on tulossa Eucccoopan satelliitti ja mitätön lässähtänyt kylkiäinen ja ei-kenenkään-nevada, jossa toteutuu Le Corbullshittianin painajai..tai siis "Visio" ja "Unelma" ja kaikki on kalliimpaa kuin Luxembourghissa ja Singaporessa ja Tokiossa yhteensä.

Shanghaista tai tokiosta saa luultavasti sillä rahalla kattohuoneiston, upouudesta pilvenpiirtäjästä, ja meri näköalalla -kun Helsingistä kerrostalo yksiön ...vuokralle !!

http://www.vuokraovi.com/vuokra-asunto/helsinki/herttoniemi/kerrostalo/yksio/487585?entryPoint=fromSearch&rentalIndex=1&searchIdentifier=-1856544285

* * *

Onko siis suomalaiset samanlaisia "lapamatoja" kuin Ryssätkin ?!
Mene ja tiedä....
Suomalaiset on kuitenkin Ryssiä parempia matkimaan Angloja ja muita. Ryssät on niin vitun tyhmiä, ettei osaa edes stä kunnolla !! hahahahaaaa...ooou boi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti