sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Ay ya´ll !!? Whazzap mah Whigga !? Whazzaapp !

Haluatteko hämmästyä, hämmentyä ja pelätä!?!? ja paljon ! Katsokaa tämä ; http://www.liveleak.com/view?i=264_1400888213 jos sanoitte "kyllä !!"

Joudun ehkä pyytämään anteeksi hirvittäviä loukkauksiani Suomen Veekereitä kohtaan ! (mutten pyydä!) sillä NYT !! olen nähnyt Oikeita Veekereitä !!

Älkääkä missään nimessä näyttäkö tuota videota kenellekkään niin vanhalle joka on elänyt sen ajan suomessa kun täällä oli vielä Valkoisia ! ja muuallakin. Maailmassa oli siis selkeää ja ehdotonta ja tahrimatonta ja alkuperäistä ja orgaanista ja juurevaa ja luonnollista ja luontevaa ja kekseliästä ja sydämmellistä ja sielullista Valkoisuutta !! Älkää näyttäkö tuota sen ajan reliikeille.
Tuo tekee pahaa jo minussakin !! en pystynyt katsomaan kuin ihan muutaman sekunnin, ja senkin ajan yritin katsoa pois ja olla kuuntelematta kovin tarkasti ja irvistelin vaivautuneena.

Mutta myönnettäköön, jos ei muuta niin tuohan on kyllä siltikin osoitus valkoisten valtavasta ja pätevästä kyvystä muuntautua ja ottaa omakseen muiden(kin) piirteitä yms ja "feikata" eli teeskennellä se kaikki joskus jopa hyvin ja harvemmin jo ihan ällistyttävän hyvin. Mutta tuo on kuitenkin vain tyhmää, lapsellista, vaivaannuttavaa, lähes psykoottista ja toivottavasti  pilaa.


" Ya know wha i´m sayin !?! yo, piece(sic) ya´ll "

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti