keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Nopeasti Laukeavat

Tervehdys, kaikki te 2 - 3 lukijaa.

Katson tässä samalla tuota ohjelmaa Liviltä, tuota "rakkauden FAQ" ja siinä tuo juutalainen "Lore" sanoi jotain mitä tähän asti vain minä olen nähtävästi ajatellut (alan lähes tykätä tästä jutkusta!) eli, että ; mies ei tule "liian aikaisin" vaan luonnossa on kertakaikkiaan pakko laueta mahdollisimman nopeasti, koska muutoin, jos siis kuhnit liian kauan, tulee jokin hirviö ja pistää sinut suihinsa..... tai tappaa jotenkin yms. Luulin, ettei kukaan muu ole käsittänyt tätä idioottimaisen itsestäänselvää asiaa, mutta annas olla! tuo jutku on hoksannut saman kuin minäkin !!

Eli siis; luonnon oloissa ei ole mitään "liian nopeaa" laukeamista vaan vain "tarpeeksi nopea" ja "mahdollisimman nopea" jne. Jos siellä jää nautiskelemaan ja löhöilemään ja piehtaroimaan siihen maahan, leijona tai jokin muu paskiainen pistää sinut suuhunsa.

The End.

P.s Keksin tässä samalla aivan loistavan lauseen / kuvauksen aiheeseen jonka laitoin ensin jutun otsikoksi, mutta kuten aina ; yritän pitää visusti kiinni periaatteestani olla antamatta tässä blogissa ja muutenkaan -ilmaiseksi- mitään liian / oikeasti -hyvää !!
Vituttaa vain, koska haluaisin leveillä khuulilla lausahduksellani ! Mutta jos annan sen anonyymina ja ilmaiseksi, minun pitäisi ottaa tämäkin blogi omiin oikeisiin nimiini ja naamoihini jotta saisin tarvittavan ja ansaitun kunniani siitä !!
Olen siis, summa summaarum, pelannut itseni tavallaan pussiin tällä hevonpaska blogillani !! (Toisaaltahan tämä on kuten jotkut on kommentoineet, "suomen paras" !)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti