perjantai 9. toukokuuta 2014

Kimin Avaruus-Odysseija osa.7 "Rehniö"

Kapteenin Blogi. Tähtiaika 02:12 09.05.2014

Jotain täysin odottamatonta ja aivan totaalisen järkyttävää ja hermostuttavaa on tapahtunut nyt !!!
Aiemmin tänään, alukseemme kiinnittyi jotain ...jokin pieni alus / kapseli tai jokin, suorittaessamme aiemmin mainitsemaani "galaksin haravointia" Kimi Räikkösen paikantamiseksi -ja tämä jokin ilmeisesti myös porasi reiän aluksemme hauraaseen runkoon.
Vain hekeä myöhemmin komentosillan hissi piippasi ja sisään sillalle astui (tai pikemminkin -tunkeutui) joukko meille entuudestaan tuntemattomia miehiä ja muita olentoja ja ...Olli Rehn !!

K-ä-s-i-t-t-ä-m-ä-t-ö-n-t-ä !!

Olli-vitun-Reen !! / pahoittelen ranskaani \ Olimme jo suhteellisen varmoja siitä, että hän on menetetty tapaus kuten Kimin tapauksessa, mutta olemmekin olleet näämmä väärässä !

Olli on silminnähden ja selkeästi, käynyt läpi jonkinlaisen metamorfoosin / muodonmuutoksen ja hänestä paistaa ikäänkuin jokin .....en tiedä... jokin suurenmoinen ...viisaus tai jokin, hän on mahdollisesti saavuttanut...ehkä!! .... -Nirvanan !
Hän puhui kuin Ruuneberg ja Mooses, saarnaten yhdestä jos toisestakin asiasta mm "rahan autuudesta" ja "veronkannon Jumalaallisuudesta" ja "tulevasta kaulapantapakosta" yms ylevistä ja mieltäkohottavista asioista, puhetta oli myös Maailman Rauhasta(Tm).

Olli miehineen ja muineen -ei ampunut tai muutoinkaan tappanut ketään ja on käyttäytynytkin ihan mukiinmenevästi koko tilanteen ajan, mutta tilanne on yhä päällä ja hyvin outo ja vaivaannuttava.


" Rehniö " Olli Rehnin Hirviömuoto.
Olli örvelöineen pitää toistaiseksi sekä komentosiltaamme hallussaan, että sikäli myös jöötä koko aluksella, emmekä voi juuri nyt tilanteelle mitään ...muuta kuin hiljaa, varovaisesti ja salaa ´blogata´ täältä kojelaudan alta, käyttäen Datan ....alempaa ..."jatkoroikkaa" viestin välittämiseen -ensin Datan pieniin sähköaivoihin ja sieltä edelleen internettiin.

....*apua*.....


~Fin~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti