maanantai 2. kesäkuuta 2014

Selityksiä "Neekeröittämiselle" yms

Olen tässä taas tunnelmoinut ja fiilistellyt ja ajatellut ja meditoinut yms -tätä neekerit yms suomessa, asiaa.
Ja päädyn taas valittamaan siitä, sikäli kuin viitsin ja jaksan.

Elikkä, kerrataan vielä joitakin syitä suomen ja muiden "länsimaiden" (joka Suomi ei siis missään nimessä saati mielessä oikeasti ole!) niinsanottuun "neekeröittämiseen" tai "kansan korvaamiseen toisilla" yms.
Kertaan tähän jo luettelemiani syitä sekä lisään pari uutta.

- Vasemmiston loputon koston ja tuhon himo. Erityisesti toisia valkoisia kohtaan.
- Silkka ymmärtämättömyys, typeryys ja seurauksien ajattelun totaalinen puuttuminen.
- Hybris.
- Naisten liiallinen edustus pitkin "yhteis"kuntaa ja eritoten päättävissä asemissa lilluminen.
- Edellisestä johtuva uskomaton ja raivostuttava typeryys, taikausko ja todellisuudesta vieraantuneisuus ja siihen päälle vielä ylimielisyys ja omahyväisyys yms.
- Valkoisten luontainen taipumus rakastaa kaikkia elollisia olentoja, ja aivan erityisesti itseään simppelimpiä ja tyhmempiä, esim koiria yms. Ja neekereitä. Ja valkoisten taipumus siksi myös adoptoida näitä olentoja itselleen. Mahdollisesti oman lapsen korvikkeiksi.
- Juuri tuo ^omien lasten puuttumisesta seuraava tarve lelliä ja paijata sekä koiria, että kissoja ja neekereitä.
- Vasemmiston ym "beeta-ihmisten" kosto itseään kyvykkäämille ja paremmin menestyville tai sellaisille joiden vasurit ainakin katsovat tuollaisia olevan, ja siitä (tuosta maailmankuvasta) seuraava katteeton oletus, että kyseisenlaiset "menestyjät" yms "liian lahjakkaat" (kuten esim ihan Oikeat Taiteilijat, eikä vasurireppanat)  kestävät mitä vain ja miten paljon vain, joten "kuormaan vaan!".
- Naisten ihailu esim neekerimiesten pitkien kullien suhteen, ja Ählämimiesten brutaaliuden ja kovakouraisuuden alias "karskiuden".
- Vuosikymmenten  kyllästävä ja ehdollistava tauoton propagada "rotusuvaitsevaisuuden" puolesta, jota kuitenkin kieroa ja outoa? kyllä ajaa se sama saatanan sakki joka itse on oikeasti syvällä sisällään niitä alkuperäisiä ja pahimpia ja vulgaareimpia kaikista "Rasisteista" ja jotka itse olivat paikalla ja syyllisiä -kun neekereitä yms ihan oikeastikkin kai sitten jopa sorrettiin. (Eli Natsit saarnaamassa Natsismista [siis sitä vastaan]).
- Valkoisten mulkkujen (Vasurit yms) luontainen taipumus käyttää mitä vain ja tahansa, mitä käteensä tai mieleensä saa (ei se imuri!) -toisia valkoisia vastaan, kiilana ja vedenjakajana ja luontaisena muurina ja luontaisena "luonnollisten" hierarkioiden pystyttämisessä. "Suvaitsevat" ylhäällä ja Hoi Polloin typerä rasvainen rahvas Rasismeineen alhaalla. (Myös Juutalaiset käyttävät tätä strategiaa Valkeita vastaan ja ovatkin ymmärtääkseni olleet oikeita TakaPiruja organisoidessaan taas tätäkin, länttä rappeuttavaa, mätää eli Monikulttia ja Suvaitsemista yms)
- Valtion ja joidenkin "työn antajien" (tai pihtaajien) yms taholta ; pyrkimys saada halpaa tai jopa ilmaista työvoimaa ja äänestäjiä.
- Em tahojen ja myös ilmeisen suuren osan nykykansaa -taipumus haluta "Blade Runner" todeksi mahdollisimman pian, ja elää khuulissa ja värisevässä ja monimuotoisessa Suurkaupunkimaisessa miljöössä. Tämän kylläkin ymmärrän täällä ahdistavassa junttilassa ja olen itsekkin nuorena haikaillut juuri samaa ja koettanut sitä kokea todeksi, mutta suomi on silti aina vain Suomi, vaikka tänne rahtaisi mitä murjaaneja. Se on vain tämän fyysisen paikan ja sijainnin omaa olemusta ja siitä seuraavaa ambienttia tunnelmaa ja energiaa ja niiden puutetta. (Ja se on aidon valitettavaa, myönnettäköön [mutta silläkin on puolensa]).
- Ihmisten taipumus olla ja edustaa ja haluta jotakin, ajattelematta sen kummemmin. Ensin kokeillaan ja sitten keräillään kamoja ja siivojaan jälkiä, myöhemmin.
- Suomalaisten aito kyvyttömyys (johtuen ensi-sijaisesti kokemattomuudesta kyseisissä asioissa) hoitaa tällaisia "Suuren Maailman" asioita kuten monien eri kansallisuuksien ja rotujen ja kulttuurien yhteiseloa ja niiden olemassaoloa samaan aikaan samalla maapläntillä.
- Suomalaisten eräänlainen piruileva ja näennäinen "kiltteys" jonka on mahdollistanut tähän asti meidän lähes neitseellinen elämämme koko muun maailman ulkopuolella. Liittyy siis kiinteästi yllämainittuun.
- Junttien halu "näyttää toisille Junteille!" ja koskenee eritoten 50-60-lukulaisia jotka ovat koko ikänsä(?) nähneet mitä Suuressa Maailmassa ON ja meillä EI ole ! Ja siitä seurannut palava ja ymmärrettävä halu saada se myös itselleen. Mutta tämä on nyt lävähtänyt omille silmilleen ja pahemman kerran.
- Joissain tapauksissa -aito myötätunto ja halu auttaa hädänalaisia, ja osittain johtuvaista luultavasti Kristinuskon sanomasta ja lähimmäisenrakkauden kehotuksesta yms. (Jonka voi siltikin tulkita olevan vain Juutalaisten ovela keino sabotoida meitä "Roomalaisia" sukupolvesta toiseen)
- Luulo siitä, että koska TV jotain sanoo se pitää ensinnäkin paikkansa, ja että "noin kai sitten kaikki muut ajattelee, joten ...minunkin on parei hypätä mukaan" tyylinen maailmankuva.
- Se, että valkoisten uudet sukupolvet on olleet olemassa ensi-sijaisesti tietokoneen ja Nintendon ja TV:n ja elokuvien maailmassa (minä mukaan lukien) eikä niinkään fyysisessä todellisuudessa (josta minulla on kuitenkin roppakaupalla enemmän kokemusta kuin nykynuorilla, mutta luullakseni vähemmän kuin esim 60-lukulaisilla). Ja tästä seuraava ymmärtämättömyys arkitodellisuudesta ja sen ilmiöistä ja niiden "lainalaisuuksista" ja seurauksista yms paskasta.
- Nykynuortenkin suhteellinen kokemattomuus muista roduista ja luultavasti suht niukka kokemus ulkomaanmatkoista ja muiden ihmisten oikeasta olemuksesta omissa maissaan.
- Silkka "uutuudenrakkaus" ja viehätys.
- Bilehile elämäntyyli ja maailmankuva. "Kunhan meillä menee hyvin ja bileet on käynnissä, ei millään muulla ole mitään väliä" kuten yksi hahmo sanoi siinä "Red Planet" leffassa (muistaakseni se oli tuo leffa).
- Mahdollisesti myös alitajuinen ja jopa "päivätajuinen" yritys ja pyrkimys olla kaikkea muuta kuin mitään Venäläistä ja muistuttaa Ryssää mahdollisimman vähän, ja muistuttaa "Länttä" mahdollisimman paljon.
- Sitoutuminen EU:n ja Yhdysjuutalaisten komentoon ja sääntöihin ja edikteihin ja maailmankuvaan ja yrityksiin ja pyrkimyksiin ja omavaltaisuuden menetys yms.
- "Eskapismi"
- Tylsistyminen kaikkeen omaan ja kaiken oman väärinymmärys ja siitä seuraava "kuvotus".
- Alisteisuus ja oman edun ja oman Kansan, Kansallisen edun ymmärtämättömyys.
- Vihollisten ja sekalaisten ulkopuolisten, meille opettamien iskulauseiden ja muun aivopesun imeyttäminen omaan pääkoppaan kritiikittä ja sen papukaijamainen jatkuva toistelu, kuin mantran konsanaan.
- Kristinuskon tuhoutuminen ihmisten sisältä, ja sen korvannut Vasemmisto ja Juutalaisperäinen Valtiouskonto ja sekalaiset pakanuuden muodot, jotka tulenevat vain lisääntymään lähitulevaisuudessa. (Itseasiassa, hyvin Orientaalinen piirre. Ei vain jutkut, mutta kaikki "Aasialaiset" ovat hyvin nurkkakuntaisia ja lahkolaisia ja valtio / heimo / suku / uskonto uskollisia. Ja jäykkiä kuin rautakanki.)
-  Kunnollisen ja riittävän ja välittömän ja henkilökohtaisen ja riittävän brutaalin "oppimiskokemuksen" puute, sekalaisista asioista. Mm eri roduista ja elämästä niiden puristuksissa.
- Lähes pakotettu "yksilöllisyyden" uskonto ja kulttuuri, ihmisten niskaan joilla ei välttämättä ole kovinkaan selkeää ja emansipoitunutta (vapautunutta, eriytynyttä, selkeää) omaa persoonallisuutta ja yksilöllisyyttä. Ja täsä seuraava psykoosi ja sekoaminen ja pirstaloituminen ja päättömyys ja kohtuuttomuus ja sula hulluus yms.
-Kiusaajien yms paskakasojen ottaminen ja "integroiminen" kulttuuriin ja kaikkien "liian hyvä sydämmisten" ja älykkäiden ja lahjakkaiden ostrakismi eli ulossulkeminen ihmisapinalaumasta ja täten heidän ylivertaisen panoksensa asioihin -menetys. Ja loputon katkeruus joka voi aktualisoitua mm nyt suunniteltuna "kaasuiskuna" Helsingin Yliopistoon. (Tekijänähän ei kuitenkaan ollut[ tai suunnittelijana] tälläkertaa, Hankamäen Jukka, joka aina jaksaa siitä valittaa kun ei ole saanut kyseiseltä puulaakilta ei sitten niin mitään! eikä sitäkään!! Ei tukea, ei turvaa, ei työtä, ei rahaa, ei mitään !! Edes lämmintä kättä!!) Hävetkää, perkele !
- Naisten ja muiden imbesillien suosiminen itseään raivoisasti ja räikeästi ylempien ja parempien ja monilahjaisempien sielujen kustannuksella. Ja tästä seuraavat, todella monilukuiset, ...seuraukset.
- Suomen Neuvostoliittolainen "Yhteiskunta" ja sen tympäännyttävän alkukantaiset Samojedi rakenteet yms. (Minulle on jopa sanottu, että Suomi on ihan oikeasti ja de facto -pahempi!! kuin Neuvostoliitto!)
- Suomalaisten hyvin keskeneräinen ja epäselvä tai täysin puuttuva, visio ja määritelmä siitä mitä ja mikä "Suomi" on.
- Suomalaisten vääränlainen ja ulkoapäin (Ruotsista lähinnä) pakotettu omakuva ja käsitys itsestään ja itsestään suhteessa kaikkiin muihin. (Väärä lippukin jos minulta kysytte!)
- Aasialaisille ja Samojedeille ja naisille ja vinkuintiaaneille ja muille typeryksille tyypillinen "Jantelaki"mainen olemassaolo ja kulttuuri, jossa ei saa olla aidosti ja oikeasti erilainen ja yksilö eikä erimieltä eikä juuri mitään muutakaan. Hyvä jos saa hengittää tai käydä edes rauhassa paskalla! (Johon tarvittanee tulevaisuudessa virallinen hakuprosessi [KELAn ämmien työllisyyden takeeksi] ja leima ja lupa)
- Zeitgeistin (eli "ajanhengen") läpitunkevuus ja kaikkivoipuus ja sen totaalinen sosiaalinen valta.


Suomalaisten Idioottien Puolue.
- "Hajoita ja Hallitse" strategian ikävä toimivuus.
- Yleinen Sekoaminen ja tietämättömyys.
-Sisäistetty ja loputtomasti propagoitu / mainostettu "Valkoinen Syyllisyys" (TM).

Ja niin edespäin....

Näitä riittäisi vielä varmaankin toinen mokoma, mutta en ehdi tai tohdi juuri nyt listata tätä enempää, ja näiden luulisi olevan muutenkin jo ihan itsestäänselvää pässinlihaa joten ei niitä haluaisi joutua aina toitottamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti