perjantai 16. toukokuuta 2014

Karvaiset Sotilaat

Jokin aikaa sitten oli Iltalehdessä äänestys siitä, saisiko Armeijan-miehillä olla parta tai pitkät hiukset yms!! ja kuinkas muutenkaan, vastasivat Suomen Koulitut Orjat (eli sinä yms), että "no ei saa!!". Ikäänkuin tällä mikroskooppisella sellinkoristeella ja nyanssilla olisi elämänne ylimalkaiselle orjuudelle ja muulle, jotain vitun väliä !! Tai sodankäynnille tjms.

Miksi helvetissä ei saisi ? saatanan Pohjoiskorealaiset kommarit !?? Pitääkö kaikilla miehillä olla mielestänne "siistit ja fiksut" ja tietyn pönäkän johtajan pampun mukaiset hiuksetkin !?! Tukka(kin) pitää olla niinkuin Valtio ja Hallitus sanoo !! Ni ! Saatanan nulkki !!

Kuinka  tyhmää ja alisteista kansaa te oikein voittekaan olla......... se hämmentää mieltä.
Suomessa ensinnäkin on jo sangen hyödyllistä / "katuviisasta" pitää talvella pitkää partaa ja tukaa, mikäli siis partaa ylipäänsä kykenee saamaan.

* * *

Sellaisten "ihmisten" jotka "äänestävät" tai vastaavat tuollaisessa kyselyssä "ei !" maailmankuvassa ja suhteessa yms on jotain perinjuurin vääristynyttä ja typerää ja pahaa vikaa. Jotain selittämättömän jäykkää ja idioottimaista. Heille elämä on luultavasti perimmäiseltä olemukseltaan jonkinlainen Palvelus muille tai Orjuutta per se tai jotain muuta vastaavaa alistunutta ja alisteista. He ikäänkuin pelkäävät ja vihaavat vapautta sen kaikissa muodoissa, enemmän kuin mitään muuta. Ja eritoten kai Muiden Ihmisten Vapautta.
Onko se jotain teiltä pois jos jollain olisikin vaikka sitten sodassa parta?!? tai luoja paratkoon -pitkät hiukset !?!? Kääääääk.

Sehän tekisi vain Soldaateista komeamman ja karismaattisemman ja coolimman näköisiä jos ne voisivat räätälöidä ulkonäkönsä mieleisekseen, kuten Jenkkisotilaat Namissa. Ja kaikissa moderneissa sotapeleissä.
Se edustaakin sitten kai, tämä ulkonäön "tuunaaminen" yms, ns Amerikkalaista asennetta ja ajatusmaailmaa ja maailmankuvaa ja kulttuuria eikä se sovi näille Vanhan Maailman juroille murjottajille...?Battlefield Heroes

Siinähän niitä sitten on ^^ rivissä, samannäköistä äijää laidasta toiseen. Aattelin myös kuvittaa tätäkin kirjoitusta esim jollain sotilasparaatien yms kuvilla Ryssältä ja P-Koreasta, mutten vain jaksanut alkaa kuuglettaan juuri sopivia fotoja tätä varten, sillä ei tämä nyt niin järisyttävän kiinnostava aihe ole minulle lopunkaiken. Mutta pistin silti nootille.

Sitäpaitsi uskoisin, että hyvin harva lopunkaiken haluaisikaan olla mikään Wuki (Wookie) sen enempää missään muissakaan militaarisissa olosuhteissa kuin sodassakaan ! Siellä risukossa voisi risuparta olla jopa haitaksi ja pitkä tukka on yksinkertaisesti tiellä, ihan    ja     aina.

Itseasiassa kalju on varmaankin, talvi ulosluettuna, kaikkein järkevin "kampaus" sotilaalle yms. En valaise teitä sen enempää miksi, mutta jos itse hoksaatte niin hemmetin hieno homma ! tai ihan sama ...kai?

* * *

Mielessäni kävi jopa sellainen, että voisiko tuo pitkäkarvaisuuden vastainen asenne olla jokin alitajuinen ja ehkä jopa tiedostamaton defenssi Muslimeita vastaan ? Niillähän useimmiten on pitkä tukka ja partakin vielä !! yhtä aikaa. Ja kukapa totisesti haluaisikaan muistuttaa mitään aasin-nussija Mujahiddeenia !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti